Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
śniący vs smok ożywieniec
Rodney164:
Według mnie spora część osób popiera Smoka Ożywieńca, gdyż nie miała możliwości zmierzenia sie ze ÂŚniącym, gdy ten byłby już całkowicie przywołany do tego świata i miał całą swoją moc. Dokładnie tak jak powiedział mój przedmówca, Smok Ożywieniec został przyzwany przez ÂŚniącego, więc Smok jest mu podległy. Uważam, że ÂŚniący z łatwością by go pokonał. :)
Czaroxxx:
Nic dodając ani ujmując zgadzam się z Rodney'em jestem tego samego zdania. Smok Ożywieniec słaby i wątpię, żeby miał jakiekolwiek szanse z prastarym i potężnym demonem.
Ainur:
+ zauwazcie ze Xardsowi nieudalo sie wchlonic mocy sniacego a moc smoka wchlonal co takze pokazuje sniacego w leprzym swietle
[/quote]
Xardas nie mógł wchłonąć mocy śniącego bo jak??Przecież bezi wygnał śniącego i świątynia się zawaliła to jak Xardas mógł wchłonąć moc śniącego,miał się podkopać pod zawaloną świątynię!pomyśl człowieku!
Sarkasmus:
Skoro ÂŚniący przywołał smoka to chyba oczywistym jest, że ożywieniec jest gorszy. Z smokiem się walczyło, a żeby zabić ÂŚniącego trzeba było przebić serca. ÂŚniący był uznawany za Boga, a smok nie. Patrząc na to logicznie gdyby się walczyło na zewnątrz, na zielonej polance ÂŚniący by wygrał z wszystkimi, ponieważ jego serca byłyby nieruszone.
--- Cytuj ---Według mnie wygrał by smok ożywieniec który ma armię orków i smoki.Zauważcie że każdy smok włada określonym żywiołem a do tego każdy ogniem.Co do pojedynku 1vs1 wygrał by smok poniewaz stoi w miejscu i realnie śniący by się spalił.
--- Koniec cytatu ---
Orków na świat przywołał ÂŚniący, nie Smok Ożywieniec. Nie pamiętasz, że ÂŚniący strzela w ciebie ognistymi kulami?
Ainur:
Skąd wiesz że śniący przywołał orków!Orków nie przyzwał śniący tylko beliar!A może to poprostu jakaś rasa która z niewiadomych przyczyn była w gothicu!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej