Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

śniący vs smok ożywieniec

<< < (5/7) > >>

Girion2:
nie ... :) przed rozmową nie można ich dotknąć tylko po rozmowie można smoki dopiero zabić :) próbowałem w 2 rozdziale i potem w 3 bez oka :) nie da się bez rozmowy (sam xardas mówił że pozwala
wogule skrzywdzić smoki (jakieś szanse z nim mieć ) trzeba mieć Oko

Gerid:
ale jezeli porozmawial bys z okiem i je zdjal juz w czasie walki to jest smiertelny czyli poprostu to jest zabezpieczenie przed bmarvinocami ktorzy chca miec w 2 rozdzialem 100lv :P

Canis:
ÂŚniącego pokonujemy, po pokonaniu zostaje wybrany jego zastępca, smok ożywieniec. I tu zaczyna sie problem.

Czy na nowego szefa, na miejsce byłego, daje się gorszą osobę/istotę czy lepszą, chyba oczywiste, że lepszą. Będziecie założycielem, właścicielem swojego przedsiębiorstwa, firmy, i twój zastępca, który już długo jest tym twoim zastępca, odejdzie, stracisz go po prostu, to na posadę zastępcy znajdziesz kogoś mniej wykwalifikowanego? Szczerze w to wątpię, zapewne znalazł byś kogoś kto by był tej posady bardziej odpowiedni. I tak jest w tym wypadku, smok ożywieniec jest lepszy od śniącego, według mnie, również pod względem siły. A więc pokonał by go, takie jest moje zdanie :] .

Azariel:
Według mnie wygrał by smok ożywieniec który ma armię orków i smoki.Zauważcie że każdy smok włada określonym żywiołem a do tego każdy ogniem.Co do pojedynku 1vs1 wygrał by smok poniewaz stoi w miejscu i realnie śniący by się spalił.
--- Cytat: zietek2703 w 14 Sierpień 2008, 13:48:22 ---miał też moc strażnika dworu irdorath.

--- Koniec cytatu ---
No  właśnie smok miał wystarczającą moc żeby ukryć wyspę przed paladynami.Pyrokar mówi że ostatnie 2 świątynie Beliara zniknęły więc dwór Irdorath ukrył zapewne smok.

piankers:
smok ożywieniec moze i ma po swojej stronie orkow i smoki ale na samym poczatku G2 xardas mowi, ze przed odeslaniem sniacy powiedzial "przybywajcie" i przybyly smoki i orkowie na ktorych czele stal smok ozywieniec
dla mnie to tak jakby wezwal swoje wojsko wraz z generalem dowadzacym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej