Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dom w Myrtanie

<< < (5/13) > >>

Slomek.16:
Wydaje mi się że gdzieś koło Silden - mógłbym polować razem z innymi myśliwymi.

Azariel:
Myrtana
Mieszkałbym w Faring i pracował dla króla.Może zostałbym paladynem albo jakimś elitarnym wojownikiem.
Nordmar
Osiedliłbym sie  w klanie wilka polował w okolicach na bizony i wilki.
Varant
Mieszkałbym w Mora Sul.Byłbym łowcą nagród.Może z czasem przeniósłbym sie do Ishtar albo Bakaresh

AbukSmok:
Ja postawił bym niedaleko Ardei tam koło latarni. Dobre miejsce do polowań i można łowić ryby.Nikt nie podejrzewał by mnie o kontakty z buntownikami no i jest niedaleko do dwóch miast.

Kirgo32:
WERSJA PIERWSZA (Ja jako biedak xD):

Znając mnie, postawił bym dom gdzieś na kompletnym pustkowiu, w lesie czy na łące. Najlepszym miejscem byłby chyba las w pobliżu wodospadów (okolice Silden). Może tam gdzie jest obóz orków polujących na druidów. Postawiłbym tam małą przytulną chatkę (z drewna oczywiście xD), we wnętrzu na ścianach powiesiłbym zdobyte trofea (coś na wzór domów kupców z Gothic 2). ÂŻył bym ze sprzedanego mięsa i trofeów z upolowanych zwierząt i ze ścinki drzewa.

WERSJA DRUGA (Ja jako bogacz xD):

A więc zamieszkał bym w okolicach Montery (w pobliżu farm). Miałbym wielki dom z kilkoma pokojami i piwnicą. Byłbym przykładowo szefem areny w Monterze, z czego trzepał bym nie lada kasę.

Druga wersja jest zdecydowanie mniej prawdopodobna, więc oficjalnie wolę tą pierwszą.

gumbas18:
ja bym założył sobie chatkę obok Silden bo bym pracował jako myśliwy bo bym miał blisko do niego i blisko na równiny na których znajdują się różne zwierzyny na które bym polował. Bym założył sklep i sprzedawał różne skóry które bym upolował ale tag że bym czasami wybierał się na jezioro żebu łowił ryby którymi mym handlował w moim sklepie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej