Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni czy Wodny Krąg

<< < (15/16) > >>

Pan Cienia Innubis:
Ja nie widzę w ogóle sensu żeby te 2 grupy porównywać. Królestwo Myrtany jest władane przez Króla Rhobara - wybrańca Innosa - a skoro prowadzi zaciekłą wojnę z orkami to musiało powołać swoich wojowników (paladynów) aby mogli odpierać ataki innowierców (orków - czcicieli Beliara). Dlatego paladyni muszą być silnymi wojownikami, skoro mają brać udział w wielkich bitwach. Wodny Krąg to całkiem inna bajka, to coś jak "niewidzialna ręka" pomagająca ludziom na codzień. Zresztą czciciele Adanosa, z magami wody na czele,  zazwyczaj wolą działać w ukryciu, dlatego także Wodny Krąg dba o równowagę w cieniu...

bossofmachinima:
Wodny krąg bo tam są spoko goście

XBadManX:
Trudny wybór Paladyni czy Wodny Krąg, po dłuższym zastanowieniu się i pograniu w Gothic 2 noc kruka 12 razy stwierdzam iż Paladyni znają się na magi i mają dobre Pancerze z drugiej strony magom wody pomagali kiedyś najemnicy więc to w jakiś sposób daje na remis ale Wodny Krąg to nie tylko magowie wody ale także strażnicy miejscy, Najemnicy i inni Obywatele Khorinis. Ale krąg działa w ukryciu to daje sporą przewagę nad Paladynami. Wybrał bym jednak Wodny Krąg ponieważ oni coś robią. :-\

Skarpeta:
Ja tam wolę Paladynów, zawsze nim jestem  ;)

Milten2000:
Według mnie to Wodny krąg jest pożyteczniejszy. Rozwiązują problemy ludzi (tych znikających też), a paladyni stoją sobie spokojnie w lśniących zbrojach i czekają na cud aż ci ludzie sami wrócą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej