Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni czy Wodny Krąg

<< < (2/16) > >>

jureus:
według mnie lepsi są paladyni prawda lepiej walczą mają lepszy sprzęt  ale pobierają ogromne podatki zabierą wszytko co im się podoba a pomagają ludziom we własnym interesie i jak wygladą ta pomoc? bronią ludzi przed orkami i zwięrzetami i złem a zwykły obywatel któremu zabierają wszytko co chcą np rybak on ich nie interesuje a wodny krąg  pomaga ludziom zwykłym ludziom nie chcą nic za pomoc to jest fajne  

TomekLP:
Moim zdaniem bardziej pomagaja paladyni. Oczywiscie wywolane jest to tym ze są o wiele liczniejsza grupa. Tak na prawde gdyby wodny krag dysponowal takimi sradkami i tyloma czlonkami byliby o wiele bardziej pomocni zacytuje tu Glorfindela "bo pomaga ludziom, nie ujawniając się i nie siedza bezczynnie na tyłku"

Byakugan:
Zauważyłem że jednak każdy inaczej pomaga - znacz się sposób JAK pomaga!
Paladyni chronią obywateli (czyżby?) przed zagrożeniem ze strony orków :)
Wodny Krąg pilnuję, by zło nie podeszło zbyt blisko niewinnych mieszkańców.
Jak widzimy Krąg jest skuteczniejszy, a przydałyby się jeszcze inne organizację, które narysowałem w paincie w temacie Twórczość Własna :)

addo:
Wg mnie wodny krąg jest lepszy niż polladyni.Potrafią spojżeć dalej niż czubek własnego nosa.Znają więcej niż tylko swój punkt widzenia bo żyją wśród zwykłych obywateli,a nie zamykają się w swoich twierdzach.Dzięki temu są skuteczniejsi w pomaganiu ludziom mimo skromniejszych środków.Palladynom zależy tylko na utrzymaniu władzy w Myrtanie.Wydaje mi się ża kiedy to wodny krąg wraz z magami wody rządziliby królestwem to jego dzieje potoczyly by się zupełnie inaczej.
Raz byli aż za skuteczni:kiedy pewnego razu postanowiłem wymordować wszystkich śmiertelnych na wyspie,donieśli o tym Vatrasowi,choć byłem pewien że nie przeżył żaden świadek,jak oni to zrobili?

Dementor:
Ja stawiam na Wodny Krąg, są jak Faarianie z Pendragona, pomagają ludzia, ale sami się nie ujawniają, a Paladyni pomagaja, bo MUSZÂĄ pomagać by nie stracic posłuchu dla siebie i króla.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej