Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ile świata odkryliście w Gothic 3?
BoskiBezi:
Według mnie najbardziej wascynujący był Nordmar bo było trzeba trzymać się stale na baczności później myrtana a na koniec pustynie dlatego że pełno ożwieniców miecza nie trzeba chować <rycerz> bo i tak za chwile ożwieniec a po za tym stale piasek ,piesek i piasek
dafort:
Nordmar jest najbardziej wkur*** co chwile przepascie, gory, rozpadliny. Szukalem ktoregos grobowca chyba ze dwa dni, chociaz wedlug mapy bylem zaraz kolo niego ;/ Tak wogole dokladnie zbadalem cala mape gry i... nie znalazlem nic ciekawego, gdzies w jakiejs jaskini byl tylko gargulec obok jakiegos tajemniczego swiatla i chyba jakis miecz. A tak to nie ma po co biegac po tych lasach i dolinach.
cancel:
Ja bym rzekł, że topografia Nordmaru jest raczej atrybutem tej krainy. Pamiętam, ile frajdy miałem, gdy pierwszy raz zwiedzałem rzeczony świat. Zwłaszcza kiedy podróżowałem w nocy, której dodatkowo towarzyszyła zamieć śnieżna, a więc widoczność była minimalna. Zaiste takie elementy dodawały tylko pikanterii tej grze.
irask2:
Pustynny Varant to dla mnie najgorzej zaprojektowana część świata z całego uniwersum Gothica. Co prawda nie zwiedziłem całego Varantu jeszcze, ale to co widziałem (większość) strasznie puste jest.
Zmierzając do Isthar myślałem, że się zanudzę. Nic do oglądania ciekawego, zero ciekawych potworów - no OK. Krokodyle przypadły mi do gustu wraz z oazami, lecz reszta to słabizna jak dla mnie.
jeryrep:
Wedlug mnie najlepsza jest myrtana bo wala sie po niej masa jaskin z ciekawymi rzeczami. Varant tez jest dobry ale jak masz dobry ekwipunek. Nordmar jest trudnym orzechem do zgryzienia ale jak sie umie szukac to w godzine ma sie 100 brylek rudy. Ogolnie rzecz biorac jestes ciekawski - jestes bogaty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej