Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ile świata odkryliście w Gothic 3?
Robben:
Mam do was pytanie. Ile świata udało wam się odkryć (chodzi o miejsca) grając w Gothic 3? Jeśli odkryliście wszystko, to czy było to satysfakcjonujące, czy też nudne? oraz którą krainę (Nordmar, Myrtana, Varant) najtrudniej się zwiedzało, a którą najłatwiej i dlaczego? Ja się pochwalę, że dosłownie cały świat przemierzyłem ale tylko dlatego, że chciałem sprawdzić co mogę ciekawego znaleźdź (ale nic konkretnego nie znalazłem ). Myrtanę się łatwo zwiedzało, bo jest dobrze ukształtowana, nie ma trudnych przeciwników i nie było problemu z odkryciem miejsc no i nie było to nudne.
Ale najtrudniej i już nudniej, przemierzało się Nordmar ze względu na bestie i warunki atmosferyczne (mgła) oraz ukształtowanie terenu. Natomiast najłatwiej ale niestety najnudniej, przeszukiwało się Varant. Mimo że nie ma skomplikowanych terenów i besti do pokonania, to jest największa ze wszystkich i ledwo udało mi się odkryć wszystkie miejsca .
Foltest:
Ja odkryłem wszystkie ważniejsze miejsca i kilkadziesiąt innych. Najlepiej mi się zwiedzało Myrtanę, bo jest dobrze ukształtowana. Najgorzej zaś Nordmar, ponieważ jest mgła, śnieg prawie wali non stop, cały teren rozpadlinami poprzecinany i do tego jeszcze te bestie.
Angarix:
Ja przeszukalem (bez przechwalek) caly Varant i znam co do cm. przeszukalem tez cala Myrtane. Ale nie stety przeszukalem bardzo bardzo malo Nordmaru bo zmiany atmosferyczne grozne potwory itp mi się nie podobaja.
tak czy siak Gothic 3 jako swiat znam calkowicie jeśli chodzi o Varant i Myrtane (no dobra prawde mowiac to nie zbadalem malego kawalka przy Faring ale z Varantem mowilem prawde).
Beliarowi poklony oddajcie!!!
Demites:
Przeszukałem całą Myrthanę co do kącika. Varrant prawie cały, a Nordmaru tylko małą część. Myrthanę łatwo mi było zbadać z powodu raczej niegroźnych bestii (stosunkowo rzadko spotkamy częste tak w innych krainach kolosy jak Potwory,Trolle, Ogry czy Smoki), jak już podkreślono, jest dobrze ukształtowana. Warunki atmosferyczne Myrthany mi "w smak" :P więc zwiedzałem z przyjemnością. To, że nie było monstrualnie trudno, nie zmienia faktu, że bardzo ciekawie.
Tensho:
Grałem w tę grę bardzo dużo i wiele odkryłem ale jestem pewien że mam jeszcze wiele do odkrycia. Ale jestem pewien że przynajmniej Varrant nie ma już przede mną tajemnic <_<
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej