Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gomez
Mc:
Gomez jest najpotężniejszym magnatem, wojownikiem w SO i tchórzem w GD, dla mnie on jest nikim warznym w grze i zchęcio pozbywam się go w ostatniej misji z SO
Patty:
Gomez musi być potężnym człowiekiem, że stworzył doskonale prosperujący obóz. Mnóstwo strażników, porządek. Zadbał o mury, straże u bram. Takowych jest 2, czego w innych obozach nie ma. ÂŁadna siedziba, wspaniały miecz, zbroja niczego sobie. Mieszka bardzo luksusowo, jak na mieszkańca kolonii. Handel z Rhobarem. Nagie panie tańczące przed nim (oczywiście, powinny takie być, ale cenzura zabrania).
Hagen1995:
To prawda że jest najpotężniejszym.. Magnatem ale Moim zdaniem Lee jest lepszy i był niegdyś Królewskim genrerałem i sie zna na bitwie,wojnie ale gomez to jest pierwszy lepszy jak powstała bariera i obioł dowódco nad SO I dla mnie Gomez jest słaby
Paladyn18:
Gomez jest cieniasem ponieważ kryje się za swoimi strażnikami i cieniami
Azariel:
Gomez nie jest słabiakiem zgadzam sie siedzi na tym swoim klopie i nic nie robi ale nawet gdy mamy napakowaną postać w 5 rozdziale i idziemy z nim walczyć nie jest łatwo.bez uriziela i magicznego pancerza nie wygrali byśmy.każdy pewnie miał z nim problemy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej