Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gomez
Dowódca Paladynów:
Mam nadzieję,że tego tematu nie ma.A wię c pytam się co sądzicie o Gomezie?
Ja myślę,że Gomez to zwykły słabiak kryjący się za strażnikami i cieniami.
Piszcie swoje opinie.
Pozdrawiam,
sier:
Gomez jest taki sam jak inni królowie,przywódcy.Wszytko chcą mieć.A poza tym są leniwi proszą innych żeby coś dla nic h zrobili.Oczywiście zgadzam się z wypowiedzią Dowódca Asasynów.
Dementor:
Gomez jest cieniasem obawiającym się zamachu ze strony innych magnatów lub srażników, dlatego pozwala im na swawolę w obozie, na bicie i zabijanie kopaczy, by odciągnąć od siebie uwagę-mysli też, że jeżeli dopusci Kruka na wysokie stanowisko, to że ten bedze mu wierny, co w rzeczywistośći nie jest prawdą, bo każdy pragnie coraz większej władzy.
Robben:
Wydaje mi się, że Gomez nie jest najgorszy i wie jak rządzić w obozie, tylko robi się bosem, który niewiadomo co może. Był zbyt pewny siebie i przy zawalonej kopalni, ta pewność go zgubiła.
Serail:
Gomez to potężny magnat, który jedną swoją decyzją może zabić wielu ludzi (vide magowie ognia), jest to również człowiek, który jest nieprzewidywalny i żądny coraz większej władzy, doskonale to widzimy, kiedy zawaliła się kopalnia, on aby nie stracić władzy postanowił wypowiedzieć wojnę Nowemu obozowi i zagarnąć wolną kopalnię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej