Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Malta
Foltest:
0,5/10 Historia ściągnięta z Age of Empires III. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Pan Mroku:
--- Cytat: Foltest ---0,5/10 Historia ściągnięta z Age of Empires III. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
--- Koniec cytatu ---
A może mi powiesz ze wieksozsc tutaj nie jest z Gothica?
POWTARZAM:
AGE OF EMPIRES TO GRA I OPOWIADALEM O NIEJ TAK SAMO JAK WY O GOTHICU
może TO SAMO MIEJSCE I FABULA ALE PRZYNAJMNIEJ JA PODJOLEM się TEGO BY SPROBOWAC NAPISAC coś CO BYLO POKAZANE NA EKRANIE
A CZEMU NIE WIDZE TWOICH OPOWIADAN?TY PO PROSTU JESTES JEDNYM Z TYCH CO ZLE O TOBIE NAPSIZA RAZ TO WSZYSTKO ICH będziesz KRYTYKOWAC
JA NIE PORADZE ZE MNIE DENERWUJESZ PRZYWRACAJAC STARE TEMAT YI GDY MASZ DOWODY WCIAZ UPIERASZ się NA SWOJE
PS:Nie lubie bo taki jest moj brat:P
Foltest:
Ty nie napisałeś opowieści, tylko opisałeś I misję w AeOIII. Inni piszą o Gothic'u, ale tworzą na podstawie tej gry, a nie zrzynają. Taki mądry jesteś ?? Utworze Ci zobaczysz.
Pan Mroku:
--- Cytat: Foltest ---Ty nie napisałeś opowieści, tylko opisałeś I misję w AeOIII. Inni piszą o Gothic'u, ale tworzą na podstawie tej gry, a nie zrzynają. Taki mądry jesteś ? Utworze Ci zobaczysz.
--- Koniec cytatu ---
A widze ze mamy nowego pisarza.
Skoro ,,zrzynalem,, to dlaczego nikt nie skasowal?może dlatego ze można TAK OPOWIADAC JEZELI NAWET TO 1 AKT TO CO?są NAPISY ,,TURCY BYLI UBRANI W...OSADNICY POSZLI...,,
SAM SPROBUJ OPISAC TAKIE coś CO WIDZIALES NA EKRANIE TO ZOBACZYSZ
zal.pl
PS:Tez pisalem o Gothicu popatrz sobie
nukkur:
HM?Koleś to że osadnicy poszli , to jest w głównych celach misji (czyli inaczej jak byś tego nie zrobił to byś misji nie przeszedł) a co do janczarów no cóż , ich strój można było zobaczyć na ekranie tak samo przybycie Alaina czy następne misja ze zniszczeniem magazynów amunicji w jaskiniach , i już mi pisałeś , że jestem taki mądry to żebym sam napisał napisałem i dostałem bardzo dobre oceny , więc teraz do niego z tekstami jedziesz.
A dlaczego żaden moderator nie skasował? Bo nie zajrzał , ot,co.I powiem szczerze że to że jestem nowy nie znaczy że jestem zły , bo ja sobie postów nie nabijam i zamiast pisać w kółko żal.pl to się lepiej ortografii naucz.HAHA , według ciebie trudno jest coś odgapić i napisać , bo według mnie to dość łatwa robota.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej