Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Malta

<< < (4/4)

Serail:
Wątku nie zamknięto dlatego, że nie narusza on zasad regulaminu, a po drugie nie mówi że żaden mod tu nie zagląda jeśli napisałem dwa posty w tym temacie. Mówię po raz kolejny, opowiadanie może i wziął z jakieś gry, lecz to jego sprawa, co prawda mógłby się wykazać odrobiną inwencji i coś zmienić, ale pozostawiam to sumieniu Mroka.

Pan Mroku:
wez juz sie nie odzywaj ok?
nie moze byc skopiowany kre***** bo to nie ksiazka AOE!
w grze byl przedstawiony obraz tej bitwy a ja o tym napisalem tylko ja nie robilem graficznie ludzi,terenow tylko to opisalem!

PRZYNAJMNIEJ JA SIE ODWAZYLEM OPISAC COS CO WIDZIELISMY NA EKRANIE!
Ale jak ci to nie pasuje to zajrzyj do innych moich tworczosci

Musisz się liczyć z krytyką, nie wszystkie oceny są pozytywne. Dlatego zachowaj spokój i kulturę, gdyż przy następnym razie otrzymasz już ostrzeżenie. - [Boba Fett]

nukkur:
Oj , jaki odważny bo skopiował , oo co za bohater , normalnie jak on t o przeżył , przegość , wymiata , chyba nikt by nie był na tyle odważny żeby skopiować , kolo przestań się kompromitować , skopiowałeś  i jesteś wielce oburzony nie rozumiejąc , co znaczy słowo własne , przypuszczam , że mieścisz się w prz 8 do 14 lat.

Pan Mroku:
Hahahahhahahahahahahahaha
Z checia bym pogadal jeszcze z takim dzieciakiem dla szkoda czasu!Jezeli nie wiesz ze mozna skopiowac tekst a myslisz ze cos z gry skopiowalem i MOJ PIERWSZY POST TO CO BYLO?wszedłem NA AOE I NACISNOLEM ,,KOPIUJ,,?
zal.pl

Temat zamykam przez dziecięce zachowanie Pana Mroku i obrazę. Gdy napiszesz następny rozdział, wyślij mi PW, dopiero wtedy na nowo otworzę ten topic. - [Boba Fett]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej