Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Malta

<< < (2/4) > >>

Serail:
Nie rozumiem tej dyskusji, przecież wielu userów tworzy opowiadania w świcie Gothica i je tutaj zamieszcza i nikt nie robi z tego afery, po drugie opowiadanie jest jego, bo Mroku opisał to swoimi słowami, chociaż mógłby uprzedzić, że jest to motyw z Age of Empires, ale gorzej by było gdyby na końcu opowiadania napisał "Wszelkie prawa zastrzeżone", lecz tego nie zrobił więc wszystko jest ładnie i pieknie.

nukkur:
To nie jest motyw Serail , on zwalił prawie wszystko z intra do 1 aktu i 1 misji z AOE III , no nie wiem, gdyby napisał , coś takigo , że np.Morgan Black(główny bohater I aktu) zniszczył zródło wieczności (główny wątek) i po tym wszystkim wyruszył w nową przygodę , ale nie! On musiał ściągnąć cały początek i dlatego 1 ba, nawet 0/10

Pan Mroku:

--- Cytat: nukkur ---To nie jest motyw Serail , on zwalił prawie wszystko z intra do 1 aktu i 1 misji z AOE III , no nie wiem, gdyby napisał , coś takigo , że np.Morgan Black(główny bohater I aktu) zniszczył zródło wieczności (główny wątek) i po tym wszystkim wyruszył w nową przygodę , ale nie! On musiał ściągnąć cały początek i dlatego 1 ba, nawet 0/10
--- Koniec cytatu ---

PRZECIEZ CZY W GRZE ODPOWIADAJA?NIE!
TAM można PATRZEC JA TO WSZYSTKO OPISALEM A WY CO?!SAMI PISZECIE O GTOHICU,SCIAGACIE Z NIEGO SLOWA I NAZWY ALBO Z INNYCH RZECZY

nukkur:

--- Cytat: Pan Mroku ---PRZECIEZ CZY W GRZE ODPOWIADAJA?NIE!
TAM można PATRZEC JA TO WSZYSTKO OPISALEM A WY CO?!SAMI PISZECIE O GTOHICU,SCIAGACIE Z NIEGO SLOWA I NAZWY ALBO Z INNYCH RZECZY
--- Koniec cytatu ---
Ale nie wszystko chcąc ,nie chcąc zostało skopiowane tylko niektóre fragmenty(do ogólnej historii) miejsca, i bohaterowie drugoplanowi lub epizodyczni , właśnie to są motywy, natomiast ty zwaliłeś wszystko! Wyszłoby na to samo gdybyś zamiast pisać wstawił link do intra.
Serail , lepiej zrozumiesz o co mi chodzi jeśli wejdziesz na dobrą stronę o AOEII lub na stronkę Ensemble Studios i zobaczysz  filmik z intra do I aktu i I misji i zrozumiesz że wszytko jest takie same jak on tu napisał .... mówię ci userze , Pan Mroku.............lepiej pomyśł sam zanim coś napiszesz a nie ściągaj z gry....... bo psujesz sobie opinie.

Aha, wiem kto coś podobnego napisał  , poszukaj sobie opowiadania "moja książka" to samo tylko że o Gothicu (czyli wszystko odpisane).
Aha i rozwaliłeś mnie tekstem że w grze nie opowiadają normalnie muszę to kolegom powiedzieć ..buahahaha.

Pan Mroku:

--- Cytat: nukkur ---Ale nie wszystko chcąc ,nie chcąc zostało skopiowane tylko niektóre fragmenty(do ogólnej historii) miejsca, i bohaterowie drugoplanowi lub epizodyczni , właśnie to są motywy, natomiast ty zwaliłeś wszystko! Wyszłoby na to samo gdybyś zamiast pisać wstawił link do intra.
Serail , lepiej zrozumiesz o co mi chodzi jeśli wejdziesz na dobrą stronę o AOEII lub na stronkę Ensemble Studios i zobaczysz  filmik z intra do I aktu i I misji i zrozumiesz że wszytko jest takie same jak on tu napisał .... mówię ci userze , Pan Mroku.............lepiej pomyśł sam zanim coś napiszesz a nie ściągaj z gry....... bo psujesz sobie opinie.

Aha, wiem kto coś podobnego napisał  , poszukaj sobie opowiadania "moja książka" to samo tylko że o Gothicu (czyli wszystko odpisane).
Aha i rozwaliłeś mnie tekstem że w grze nie opowiadają normalnie muszę to kolegom powiedzieć ..buahahaha.
--- Koniec cytatu ---

nowy się pojawil i niby madry
A co?może tam w tym akcie opowiadali jaki teren i kto jak wygladal itp.?
zal.pl
A jak taki madry to sam napisz!!I popatrz na inne tematy i zobaczysz jakie są sciagniete i naucz się regulaminu tez bo TWOJE zdanie nie skasuje tematu bo jest dobrze zalozony i dobra tresc
zal.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej