Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Cavalorn - jedno pytanie

<< < (4/6) > >>

Foltest:
Być może polował na zwierzynę w lasach koło Xardasa.

TomekLP:

--- Cytat: Airyx w 23 Maj 2008, 15:54:26 ---Możliwe, powiedz mi jednak jakim cudem dostali się oni stamtąd w okolice wieży Xardasa nie przechodząc przez miasto? Da się tam co prawda przejść tuż przy murze miejskim, niemniej strażnicy przy bramach na pewno by ich spostrzegli. Więc jak? Teleportacja? Tajne przejście pod ziemią/przez góry? Wspinaczka po skałach? Jak?

--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem kolo murow da sie przejsc omijajac straznikow kolo bramy, ja prznajmniej bym tak potrafil.  :-*

Airyx:

--- Cytuj ---Moim zdaniem kolo murow da sie przejsc omijajac straznikow kolo bramy, ja prznajmniej bym tak potrafil. 
--- Koniec cytatu ---

Ty może i tak, ale to są bandyci... :D W grze da się tak zrobić, ale realnie nie mieliby szans-strażnicy nie są ślepi i zauważyliby ich. No, chyba że ci bandyci zamordowali po cichu strażników bramy i przeszli, a później ci zabici zostali zastąpieni nowymi. Kolejna teoria spiskowa ;D

TomekLP:

--- Cytat: Airyx w 04 Czerwiec 2008, 20:40:54 ---Ty może i tak, ale to są bandyci... :D W grze da się tak zrobić, ale realnie nie mieliby szans-strażnicy nie są ślepi i zauważyliby ich. No, chyba że ci bandyci zamordowali po cichu strażników bramy i przeszli, a później ci zabici zostali zastąpieni nowymi. Kolejna teoria spiskowa ;D

--- Koniec cytatu ---
A noc? :D Myslisz ze straznicy to wzory i nie maja nic lepszego do robienia na nocnej zmianie niz patrzenie sie na krzaki bo przeciez zaraz wyskocza z nich bandyci :-*.

Airyx:

--- Cytuj ---A noc?  Myslisz ze straznicy to wzory i nie maja nic lepszego do robienia na nocnej zmianie niz patrzenie sie na krzaki bo przeciez zaraz wyskocza z nich bandyci .
--- Koniec cytatu ---
No dobra, tu mnie masz... ;D Faktycznie, mogli się przekraść pod osłoną nocy, choć akurat o tej porze strażnicy powinni być szczególnie czujni. ??? Ale słusznie, nie brałem pod uwagę nocy. Tak czy inaczej, rozmowa zeszła nieco na inny tor, więc wracając do Cavalorna: nie zmieniłem zdania i uważam, że Cavalorn stoi tam gdzie stoi dlatego, bo gracz musi się w jakiś sposób dowiedzieć o Wodnym Kręgu, misji magów wody itp. :)

--- Cytuj ---@Tomek i Airyx, czy Wy czasem aby trochę nie przesadzacie? Napieprzacie tyle postów w tym temacie, że oczopląsu można dostać;P
Tyle postów w takim banalnym temacie to już chyba lekka przesada. 

Sorry za offtop ale musiałem wyrazić swoje emocje.
--- Koniec cytatu ---

W porządku Gorion. Musieliśmy sobie wyjaśnić wszystkie niejasności, ale to już zostało wykonane, więc przestajemy już ,,napieprzać" te posty. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej