Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Cavalorn - jedno pytanie
Robben:
Mam jedno pytanie dotyczące Cavalorna. Ten gośćia spotykamy przy ognisku, niedaleko, poniżej wierzy Xardasa. On nam mówi, że chce odzyskać list, który mu ukradli bandyci, i który musi oddać Vatrasowi - magowi wody w Khorinis. Chodzi mi jednak oto, że skoro miał oddać list, to poco ten gość się zapuścił w okolice jaskini bandytów, gdzie został okradziony. Macie jakieś sugestie?
Owca:
--- Cytat: Roben ---Mam jedno pytanie dotyczące Cavalorna. Ten gośćia spotykamy przy ognisku, niedaleko, poniżej wierzy Xardasa. On nam mówi, że chce odzyskać list, który mu ukradli bandyci, i który musi oddać Vatrasowi - magowi wody w Khorinis. Chodzi mi jednak oto, że skoro miał oddać list, to poco ten gość się zapuścił w okolice jaskini bandytów, gdzie został okradziony. Macie jakieś sugestie?
--- Koniec cytatu ---
Ee... Może szukał po prostu schronienia na noc i rankiem zaatakowali go bandyci? ;-P
TomekLP:
Mi się wydaje ze Cavalorn mowi ze bandyci "zostawili go przy ognisku na pozarcie goblinom" więc napadli go w innym miejscu czyli prawdopodobnie na jakiejsc drodze do korinis
Dementor:
Z tego co pamiętam ,to cavalorn poszedł na zwiad dla magów wody-może miał się dowiedizeć o wiezy xardasa?
Serail:
To zależy jaka jest treść listu, bo nie pamiętam.
Może być tak że, Cavalorn jako członek wodnego kręgu miał szpiegować Xardasa, lecz zaatakowali go bandyci i wtedy bezimienny wkracza do akcji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej