Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Fani Gothica, którzy nie lubią Gothica 3 [M]

<< < (2/5) > >>

stefan666:
Kurde.. ja mam taki sprzęt geforce 8600 gtx core 2 duo 3 gb ramu i mi sie tnie bo jest źle zrobiony SILNIK!!! Gram na najwyższych  ale mi się przycina czasem... tak samo na najsłabszych a ja nie lubię g3 bo jest tam masa bug-ów i błędów.. system walki polega na bezmyślnym wciskaniu ppm .. i nic więcej. Walka z potworami też wkurza jak zaczną atakować to już nie przestają np. wilki a ich jedyna obrona to cofanie się. Po (któreś z kolei) fabuła jest szczątkowa połowa qwestów to idź i zabij ta gra przypomina mi fpp i za to nie lubie gothic 3. Według mnie Pihrania bytes zrobiła ją tylko dla kasy nie dla fanów nie żeby była fajna tylko dla kasy dlatego podoba mi się że g4 robi spellbund.

Pozdrawiam Pienik

Gerid:
hmm
jestem fanem
kupilem se nowego kompa min. po to zeby pograc sobie w gothica 3 (g3 dzialal mi plynnie)
ale nie spodobal mi sie bo G3 stracil wszystko co G1-2 moglo zaoferowac tak naprawde to przeniesli tylko postacie (ktore i tak niewygladaja jak te z 1-2 w wiekszoscie)
system walki- zmieniony na gorszy jak to juz CookiesMonster powiedzial no i niepodoba mi sie pomysl z tarcza, 2 mieczami w 1-2 bylo dobrze bez tarcz i 2 mieczy to po co je robili
swiat- rowniez powiekszony z czego sie ciesze ale niema jako tako granic gdzie mozesz pojsc bo poeszedlem odrazu do Verantu zeby se pochodzic na pustyni, nauczyc sie walki 2 mieczami ale co poszedlem i byle pelzacz mnie rozwalal wiec po co zwiekszyli swobode ruchu jezeli i tak naprawde byla ona ograniczon

Audio:
widze ze powaznie do tematu wszyscw sie odnosza... jedna osoba nawet miala okazje sie rozpisac :) przeszedlem g1 i g2nk
pierwszego czego sie balem to 3d ale to chyba nie najstraszniejsze ;p
najlepsza czesc wedlug mnie to g2nk a g1 i g3 mniej wiecej na rowni...
ale g3 tak mocno mnie nie wciagnelo jak g1 czy g2nk ale jednak rowniez ciagnelo...
mysle ze tworcy gothic zrobili g3 jako nowosc wsrod sagi... no w koncu 3d i grafika  tego typu gier to teraz podstawa ale raczej to "+" niz minus...
silnik powiem ze dosc cienki bo tnie sie i dosc.. (wlasciwie za...) ..dlugo sie czytuje. alle w sumie zdziwilem ze sie plynnie mi chodzila na x1600pro 512mb na full detalach... specjalnie pod g3 kupilem ram... niestety przycina sie a system walki faktycznie jest BARDZO cienki... nie powiem... pomysl z 2mieczami czy tarcza jak dla mnie to dobry pomysl ale malo kombosow i bicie sie tylko z jednym gdy wiekszosc patrzy...
bugow jest sporo.. no i czasami przez nie.. niemozna ukonczyc gry ;/
ale powiem szczerze ze mimo to gothic 3 mi sie podoba nawet bardzo...mimo ze jeszcze nie przeszedem do konca... do pelni szczescia brakuje mi kombosow lepszego silnika oraz mniej bugow....

to nie to samo co g1 ani g2.. moze dlatego bo tworcy nie chcieli robic znowu czegos niemal identycznego... jednym to sie podoba druugim nie ale dabula jest ta sama co jest najazniwejsze... zszokowala mnie jednak mozliwosc dolaczenia sie do orkow czyli podstawowym wrogiem w g1 i g2 !!!!!!!;/

faktycznie lepsza zbroja znacznie wiecej nie daje obrony...
lecz dalej ciekawi mnie fabula i chec rozijania postaci motyuje do gry...
licze na znaczne poprawki bo faktycznie sporo mam minusosw g3 ale dla mnie to nadal ta sama gra z przyjacielami poprzednich czesci...

co do fanow...
fan gothic=fan calej sagi g1 g2nk i g3
a fan g1 cz g2 to fan tylko danych czesci nie calej sagi czyli nie calej i niekompletnej fabuly... kazdy ma swoje zdanie :D

ps: brakuje mi bardzo tych rozdzialow :(( mimo swobody ruchu moglo by sie od czasu do czas pokazac :D
w sumie jestem fanem gothica :D calego i kompletnego

czekam na dodatek poprawke silnika bugow i nowego systemu walki :D
no i nowych przedmiotow

Ci@cho:
Mi sie podoba gothic 3.Fabula nie liniowa i wkońcu mozesz byc zlymi.

Tensho:
To już nie są fani ale co najwyżej gracze którzy grali w poprzednie części. Dla mnie takie coś jak bycie fanem serii Gothic i nie lubić Gothica 3 to jak być fanem Lecha i kibicować Legii :P Jeśli ktoś nie lubi G3 to niech w go nie gra a nie zarzuca go obelgami.
Tak jak już napisałem to już nie są fani!!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej