Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Fani Gothica, którzy nie lubią Gothica 3 [M]
Oktawian August:
Jestem fanem serii Gothic i najbardziej lubię cześć Gothic II Noc Kruka bo według mnie jest najlepsza.A jeżeli chodzi o Gothic'a 3 to lubię go.
Azariel:
A mi się G3 też nie podoba, i nie mów, że nie jestem fanem(do multi). Nie lubię G3 i ZB ale fanem pozostałych części jestem.
--- Cytuj ---bardzo lubię Gothic 3 bo to super gierka jak poprzednie części tylko że lepsza od nich.
--- Koniec cytatu ---
Może byś tak napisał że według ciebie to super gra? Według mnie G3 przy G2NC nie ma żadnych szans a G1 do pięt nie dorasta. Mi G3 nie podoba się ponieważ większość questów jest z metru cięta. Na fabułę nie narzekam ani jej nie pochwalam. Bardzo mi się za to podoba, że jest kilka nowych umiejętności. Plusem dla mnie jest duży świat gry.
kronos1194:
Wiesz każdy ma prawo mówić co mu się podoba a co nie i wiadomo że G3 nie jest tak dobry jak pozostałe części nie każdemu musi się podobać mi najbardziej podoba się G1, G2 tak trochę ale z NK bardzo a G3 tak średnio nie no fajnie jest ale trochę jednak dla mnie przesadzili ze zmianami po pierwsze z wyglądem mimo że w pierwszej części gry postacie nie mieli palców bardziej podoba mi się wygląd po drugie to chore jeśli od początku gry możemy pokonać armię orków a jeden dzik może nas położyć a co najważniejsze jest za duży świat przez co tak tnie powinni zrobić po pierwsze rozdziały a po drugie wczytywania między Myrtaną a Nordmarem itd tak jak było w G2NK ale ja bardzo lubię tą sagę mimo wszystko Gothic jest moją ulubioną grą i czy to G1 czy G2NK czy G3 czy też G3ZB lubię w to grać nawet jeśli jest sporo nie dopracowań ale co innego Arcania to dla mnie nie jest już Gothic i nawet tego nie zainstaluje nie mówiąc już o kupnie na prawdę zrobili jedno wielkie gówno :/
Rikka Malkain:
Myślę, że fani którym nie podoba się Gothic3 to nie fani jeśli jesteś fanem to lubisz CAÂŁÂĄ serie, czyli Gothic1, Gothic2, Gothic2 NK i Gothic3 te części tylko te części uważam za serie bo Arcania (gothic 4) to już nie gothic robienie kolejnych części skoro historia już się skończyła jest po to żeby zarobić więcej kasy na sprzedaży, po za tym raczej spiep..ą sprawę. Większość niby fanów, którzy nie lubią Gothic3 nie lubią go z powodu słabego kompa, wkurzają się, że Gothic3 im nie chodzi więc od razu dają te grę do najgorszych. A niektórzy zwalają winę na bugi, których tyle samo było w poprzednich częściach, a co do zmian trzeba umieć się przystosować ;) .
PS: Pozdrowienia dla tych prawdziwych fanów ;)
got2:
Dla mnie g3 jest fajne pod wieloma względami jak grafika,fabuła,sterowanie,umiejętności,bohater na początku,brak gildi.Wkurz mnie czasami że trzeba iść do jakiegoś miasta tak daleko.Ale gracze którzy nie mają g3 to niech nie piszą bo zaśmiecają gadkami typu:debilne sterowanie,brak gildi itp.Gothic 3 lepsza wersja g1 i g2.
Każdy powinien to wiedzieć. :D
POZDRAWIAM FANĂW GOTHIC 3 !!!!!!! <fajka>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej