Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Fani Gothica, którzy nie lubią Gothica 3 [M]
MORA_PL:
Witam
Co sądzicie o Fanach Gothica, którzy nie lubią Gothic 3?
Ja wiem ze każdy ma inny gust, ale większość takich ludzi, których znam, nie lubią Gothic 3.
Bo: mają słabe komputery i Gothic 3 im się tnie. Dlatego mówią, że jest nędzny
A w ankiecie jest ponad 200 głosów na "Po co komu dodatek jeżeli podstawka była nędzna"
Oczywiście to jest moje zdanie czekam na wasze.
Pozdrawiam,!
Starajmy się pisać poprawnie i zrozumiale, to nie boli - Owca
flake:
Chyba "fani" a nie "fanowie".
Każdy ma swoje zdanie na temat każdej części Gothic. Nawet tutaj na forum widziałem osoby, którym się Gothic 2 nie podobał argumentując swoje zdanie słabą i naciąganą fabułą.
Trzeba pamiętać, że Gothic 3 to "inna" gra pod wieloma względami. Silnik graficzny, fizyczny, system walki, bohater gry jest od początku gry napakowany. Te wszystkie czynniki mogą wpłynąć, że komuś Gothic 3 w porównaniu ze starszymi częściami może się nie spodobać.
Jednak masz racje co do osób, które mówią, że Gothic 3 jest słaby tylko dlatego, że ich komputer tej gry nie ciągnie...to jest normalnie żenua.pl
Mój PC ciągnie Gothica 2 na minimalnych/średnich czasami dostając zadyszki. Gothic 3 dostaje ogromnej zadyszki a wręcz zawału można powiedzieć. A mimo to pograłem sobie aż do Montery ;P Potem gra niestety była sadomasochizmem.
Tiw:
Masz racje co do tych, co gadają, że gra jest nędzna bo ma.....duże wymagania, ale teżÂ nie każdemu musi się podobać kolejny sequel tylko dlatego, że nazywa się tak jak poprzednik.
Dla mnie Gothic 3 jest ok, ale bez większej rewelacji.
-------------
G.3 razem nie można pisać? Ahh ta cenzura.
kliff:
Mi Gothic 3 się podoba. Jest tam ciekawa fabuła, na pewno gorsza niż w Gothic 1, ale drugiej części sagi na pewno nie ustępuje. Gothic 3 ma też wiele zadań rozlokowanych po wielu miastach, które mają na celu urozmaicić graczowi grę. Według mnie Gothic 3 jest bardzo dobrą grą, ale rozległe tereny i standardowe zadania po pewnym czasie mogą zacząć irytować. Jednak uważam (podobnie jak flake, że nie można oceniać gry po tym, jak płynnie chodzi na kompie. Chociaż gdy gra się przycina, można się wkurzyć i niesprawiedliwie ją ocenić, ponieważ nie koncentrujemy się na grze. Ja jednak swojego zdania nie zmienię: Gothic 3 to gra wielka! Jednak szanuję zdanie tych, którym gra się nie podoba.
Damsem:
ja mam new kompa i nawet przeszłem Gothica 3 drogą rebeliantów i Innosa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej