Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje
Oktawian August:
Oglądałem sceny i muszę stwierdzić że Arcania: A Gothic Tale będzie najlepszą częścią Gothica jak na razie które wyszły.W końcu Gobliny wyglądają tak jak powinny wyglądać.Grafika jest piękna,myślę że fabuła będzie bardzo dobra.
Sajan:
Nono, grafika powala :) Ale żeby nie spieprzyli(że tak powiem) fabuły..Fabuła ważniejsza niż grafika, ale niestety o fabule dowiemy się dopiero jak zagramy :) Tymczasem możemy oglądać screeny z gry i domyślać się, czy wszystkie ss ulepszają :>.Chociaż ciekawe, czy grafika w dzień premiery będzie jak na tych screenach :> Trailer-fakt przydał by się. Gameplay może nie teraz, ale gdzieś na początku roku szkolnego :P
bemol05:
ÂŻal mi tego Spellbound. Jak można nazwać nowego bohatera imieniem jednego z najlepszych kumpli poprzedniego?! Ciekawe co będzie jak się spotka ze starym Diego? Pewnie dialog zacznie się tak:
Stary Diego - Witaj, jestem Diego
Nowy Diego - A wiesz, że ja też. :)
Autorom chyba naprawdę brakowało pomysłów, bo z tysięcy imion do wymyślenia dali właśnie te. Równie dobrze mogli go nazwać Xardas, Gorn, Milten albo Lester.
Isentor:
http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=5934
Capo:
Tylko jedna wyspa !!!??? :( przecież są to południowe wyspy czyli powinno byc ich kilka. Kiedyś czytałem że mają byc 4 wysepki różniące się klimatem nawet ich nazwy były podane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej