Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (17/25) > >>

Robben:

--- Cytat: Capo w 22 Sierpień 2009, 14:45:16 ---Tylko jedna wyspa !!!??? :( przecież są to południowe wyspy czyli powinno byc ich kilka. Kiedyś czytałem że mają byc 4 wysepki różniące się klimatem nawet ich nazwy były podane.

--- Koniec cytatu ---
Będą te cztery wyspy, tylko że jak na razie została zaprezentowana pierwsza z nich. I nie wiem, czemu akurat Diego. Przecież wcześniej w ogóle miał być Bezimiennym, a teraz nagle dali mu imię.

--- Cytat: Isentor w 21 Sierpień 2009, 19:55:23 ---Tak tyle, że Diego jest starszy od bezimiennego

--- Koniec cytatu ---
Skąd wiesz?

EDIT:

--- Cytat: Isentor w 22 Sierpień 2009, 19:02:00 ---Widziałeś twarz Diego w grze? Wykonywałeś dla niego dodatkowe zadania? Pamiętasz fabułę?

--- Koniec cytatu ---
Ale co to ma do jego wieku? Bezimienny wcale nie wygląda młodziej od Diega.

Sajan:
A no sorki, nie wiedziałem, że to w ogóle możliwe, ale widzę, że to jednak prawda.Powiem jedno: żal (:D) W ogóle jak można nazwać głównego bohatera imieniem takim samym jak ma stary przyjaciel.To bez sensu, coraz bardziej odpycha mnie arcania.
Dialogi:
-Cześć, jestem Diego.
-Witam, też nazywam się Diego.Miło mi.

Isentor:

--- Cytat: Robben w 22 Sierpień 2009, 14:50:55 ---Skąd wiesz?

--- Koniec cytatu ---
Widziałeś twarz Diego w grze? Wykonywałeś dla niego dodatkowe zadania? Pamiętasz fabułę?

Capo:
Sajan nie musisz wcale grac w Arcanie jeżeli cię tak odpycha nikt nie będzie nad tym ubolewał:P Tak samo śmieszy mnie to że ktoś mówi iż seria gothic straciła urok, a jednak takie osoby śledzą przebieg nad pracami nowych części i fabułą gry... szczerze wątpie że nowy bohater będzie nosic imię Diego, jak mówili twórcy Arcanii prześledzili dokładnie historię gry i nie będą wprowadzac jakiś bez sensownych rzeczy :P

Sajan:
Piszę gdzieś, że nie zagram? :/ Nie, to się ładnie mówiąc "odczep".Po prostu nie podoba mi się ta zmiana, jak parę innych, ale zagrać- zagram.Czemu nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej