Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (13/25) > >>

Azariel:

--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 12:45:27 ---Zauważyłem że fabuła wygląda niemal identycznie jak w Robin Hoodzie. Robin Hood musi powstrzymać zastępce króla szeryfa który jest tyranem. A Gothic 4? Nowy bezimienny również musi powstrzymać króla tyrana. No sory ale taka fabuła nie dość że jest zgapiona to jeszcze nudna i na kolana nie powala. Czyli będą kopiować swojego Robin Hooda pod Gothica. Tak to widze.

--- Koniec cytatu ---
No i może jeszcze będzie,że ten "tyran"zabije ojca nowego beziego,bo jak tak to będzie kopiowanie  i porażka.

McSloniu:
Sądzę iż twórcy wiedzą co robią. Na pewno pod tym będzie się coś kryć. 2 dno. Fabuła która jest napisana na pudełku - to zazwyczaj jest banalna. Ta która odkrywamy sami nawet nieświadomie jest najlepsza.

Anmarius:
Ja mam nadzieję, że system walki zostanie zupełnie ulepszony. W Gothic III to jest tragedia, monotonne, nudne ruchy.
Liczę, że zrobią coś na styl gry Age of Conan, w której żeby naprawdę dobrze walczyć, jest potrzebne odpowiednie naciskanie klawiszy w odpowiednim momencie, dzięki czemu wychodzą różne kombosy o różnych działaniach.

Liczę też, że świat będzie wszechstronny, ładny i zróżnicowany, a inteligencja przeciwników będzie większa.

Liczę na dobrą fabułę, nareszcie coś nowego, będzie to odświeżenie, bo ile razy można grać tą samą postacią?

Liczę na ładną grafikę, naturalne ruchy roślin, tworzące się lustra na tafli wody, dobrze wyglądające pory dnia i nocy oraz nieograniczona eksploracja terenu.

Po screenach widzę, że może to być ładna gra, jeżeli twórcy się postarają :).

stefan666:

--- Cytuj ---Ja mam nadzieję, że system walki zostanie zupełnie ulepszony. W Gothic III to jest tragedia, monotonne, nudne ruchy.
Liczę, że zrobią coś na styl gry Age of Conan, w której żeby naprawdę dobrze walczyć, jest potrzebne odpowiednie naciskanie klawiszy w odpowiednim momencie, dzięki czemu wychodzą różne kombosy o różnych działaniach.

Liczę też, że świat będzie wszechstronny, ładny i zróżnicowany, a inteligencja przeciwników będzie większa.

Liczę na dobrą fabułę, nareszcie coś nowego, będzie to odświeżenie, bo ile razy można grać tą samą postacią?

Liczę na ładną grafikę, naturalne ruchy roślin, tworzące się lustra na tafli wody, dobrze wyglądające pory dnia i nocy oraz nieograniczona eksploracja terenu.

Po screenach widzę, że może to być ładna gra, jeżeli twórcy się postarają Uśmiech.
--- Koniec cytatu ---

Pewna osoba nauczyła mnie żebym nic sobie nie wyobrażał bo się na pewno zawiodę. Wracając do tego na co liczysz, Fabuła ymm jeżeli 3 ZB to jest wprowadzenie w Arcanie to ja się boje czym będzie Arcania, Fabuła naciągana bo pomysłów brak.  Grafika niby fajna tylko co z grafiki jak gra będzie nudna, Co do AI przeciwników rynek teraz jest robiony pod 10 latków więc nie licz na super ciężkie walki, zwłaszcza że Arcania ma iść do USA, pewnie będzie coś na kształt G3 tzn. Jeden czlowiek zabije calu pluton orków i zużywa 2 mikstury.

McSloniu:
To, że Gothic 3 Zmierzch Bogów jest wprowadzeniem do Arcani to wymyślili fani. A nie twórcy gry. Oczywiście chodzi tylko o to że G4 będzie opierało się ''w niedużym stopniu'' na fabule poprzedników, no w końcu to GOTHIC a nie nowa gra! Ale zawsze jest tak, w G4 chodzi o to że w G3ZB zostajemy królem, co rozpoczyna jeden z wątków Arcani. Ale prawdziwa fabuła będzie na pewno czymś innym, tylko trochę powiązana z Gothiciem 3 Zmierzch Bogów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej