Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (14/25) > >>

Ci@cho:

--- Cytuj --- no w końcu to GOTHIC a nie nowa gra!
--- Koniec cytatu ---
A nie przypadkiem Arcania?

--- Cytuj ---zwłaszcza że Arcania ma iść do USA
--- Koniec cytatu ---
Właśnie dlatego myśle że fabuła będzie do dupy. Jak wspomniał Pienik rozwal batalion orków na dwóch miksturach. Pewnie też nie będzie żadnych nawiązań do poprzedniczek oprócz postaci.

--- Cytuj ---To, że Gothic 3 Zmierzch Bogów jest wprowadzeniem do Arcani to wymyślili fani
--- Koniec cytatu ---
Eee co? A nie przypadkiem Spellbound?
Ogólnie cały ten pomysł z Gothic 4 mi się nie podoba i zdania nie zmienie.

Respev:

--- Cytuj ---Pewnie też nie będzie żadnych nawiązań do poprzedniczek oprócz postaci.
--- Koniec cytatu ---
To po co robili dodatek "Zmierzch Bogów", który miał pomóc w płynnym przejściu pomiędzy wydarzeniami z trójki a Arcanią?

Robben:

--- Cytat: Crono w 27 Marzec 2009, 11:14:49 ---To juz nie bedzie Gothic, to bedzie calkiem nowa gra, niektorzy uwazaja ze potrzeba w niej swiezosci, ale dla mnie, frajda jest przechodzic II 50 razy bo jest ciekawa, ma wiele rozwiazan na wiele sposobow mozna ja przejsc, a to co teraz stworza, to bedzie po prostu gra od Spellbounda, nie Gothic.

--- Koniec cytatu ---
Oszukujesz samego siebie. Chcąc nie chcąc, to będzie Gothic, choćby i tylko z nazwy. Poza tym, nie wiem czemu niektórzy są tak pesymistycznie nastawieni na ,,czwórkę''. Z przedstawionych dotychczas informacji nie wynika, żeby Gothic 4 miał być niewypałem. Fakt, Zmierzch Bogów nie wypalił, ale to nie oznacza, że ,,czwórka'' będzie taka sama ;).

Ci@cho:

--- Cytuj ---Z przedstawionych dotychczas informacji nie wynika, żeby Gothic 4 miał być niewypałem.
--- Koniec cytatu ---
Tak, a jak było z G3? Tam też nic w zapowiedziach nie wynikało że to będzie niewypał a jak wyszło wszyscy dobrze wiemy.

Crono:
Głównie chodzi o wcześniejsze zainteresowania Spellbounda, to były tylko strategie :) :)
Poczekamy az EDL odpisze mi w English Zone i dopiero bedzie o czym rozmawiac :)
Ale na razie wole nie wywolywac klotni ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej