Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (23/25) > >>

Robben:
To proste: jak wykonasz kluczowy wątek na jednej wyspie, to jak już z niej wyjdziesz, powrót będzie niemożliwy. Kiedyś to było mówione, w jednym z wywiadów.

Ponurak:
 :patyk:Jeszcze do mnie nie dotarło! Dobra no to ja tego nie kupuje. Nic mnie już chyba nie przekona do tej gry. Interakcja ze światem jest tak znikoma, że się dziwie czemu w ogóle po tym świecie można się poruszać...

No to pozwolę sobie już wbić gwóźdź do trumny... Macie, korzystajcie  :laugh:

Elrond Ñoldor:
Gwoździe będziemy do ich trumien przybijać gdy złapiemy zarząd JaWood i tego co "to" robi. ;)

Isentor:
Jak dla mnie JoWooD już z szacunku do graczy i wstydu jaki przyniosły dwie ostatnie części powinno zrzec się praw do marki Gothic. Niech ktoś z talentem i umiejętnościami zrobi kontynuacje...hmm...bo ja wiem CD Projekt Red? Bez powierzania roboty studiom pokroju Spellbound. JoWooD zależy na tym by wydać gówno o niższym budżecie niż roczna pensja prezesa firmy i tym samym zaprzepaścić tak porządną serię gier. Bo przecież o zadowolenia graczy tutaj już od 4 lat nie chodzi...

Sajan:
Ja tak myślę - dopóki JoWood będzie dzierżyć prawa do marki Gothic, będziemy dostawać właśnie takie crapy w stylu zmierzch bogów czy arcania..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej