Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (22/25) > >>

Sajan:
Szczerze, to spodziewałem się średniej gry, ale nie SÂŁABEJ, a tak wynika z tego tekstu...pochwalenie średniej grafiki i rozbudowanych questów to niestety, ale jak dla mnie dużo za mało...

Elrond Ñoldor:
Zakupiłem prawie wszystkie części gry (oprócz oczywiście ZB) i miałem wielką nadzieję że do mojej małej kolekcji dojdzie Arcania. Jednak po przeczytaniu tego artykułu sądzę że ją chyba po prostu ściągną z neta. Nie będę wydawał 130 złoty na kota w worku. Najpierw zobaczę jak ten kot wygląda i jeśli nie będzie raził w oczy niedociągnięciami to wiadomo?

Szkoda że nie można przyśpieszyć czasu śpiąc i na dodatek ta walka. To jest jakiś absurd facepalm

Ponurak:
Dodaj jeszcze optymalizację to na dzień dzisiejszy możesz nie mieć skrupułów w wysłaniu ludzi z Jo Wooda na stryczek...

Robben:
Tworzenie przedmiotów we własnym ekwipunku. Zawsze w Gothic'u trzeba było poszukać odpowiedniego do tego celu obiektu, a tu taką prostotę twórcy wcisnęli. Interakcja ze światem też widzę, że słabo zrealizowana. Niczego nie można z domów zabrać, a korzystając z łóżka nie można odczekać nocy, bezsensu. Rozwijając postać tylko jakieś głupie paski można zwiększać, a atrybutów już nie. Ale się postarali. Postacie na nic nie reagują? Kluczowych osób nie można nawet zaatakować? System pogodowy bez żadnych przejść? Walki też jakieś spieprzone i w dodatku jeszcze postacie, które zamiast walczyć, ślizgają się na butach. facepalm I jeszcze bohater jakiś niedorozwinięty (wystarczy popatrzeć jak się porusza). Grafika przeciętna? Przecież to miała być mocna strona gry. Na zrzutach wyglądała pięknie, ale teraz okazuje się, że jest TYLKO przeciętna. No nie wiem, nie wiem, ale ta gra wydaje się być bardzo ograniczona, zwłaszcza że do lokacji nie można nawet powracać. Rozgrywka chyba będzie nudna, bo nic poza wykonywaniem questów nie będzie można robić. O nie, to, co było charakterystyczne dla serii, zostało skreślone. To już za wiele... To co będzie mocną stroną tej gry? Fabuła? Klimat? Jeśli żadna z tych rzeczy, to raczej porażka niestety.

Ponurak:
Szczerze to ja się teraz pytam... I za co ja mam płacić? Bo na pewno nie zapłacę za takie "COÂŚ". Jedyne co może mnie jeszcze przekonać o tym, że ten produkt nie wyląduje na moim śmietniku jest demo. Zostało jeszcze 9 dni... Zmian żadnych nie będzie więc. Z tego co zaobserwowałem czytając artykuł na GOL'u to w ogóle powinni zrezygnować z wymagań zalecanych... No bo po co one jeśli gra tak samo się tnie na każdym sprzęcie? :P A możesz coś powiedzieć o tym, że nie można wracać na poprzednie wyspy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej