Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Podział fabuły na rozdziały - co o nich sądzicie ?

<< < (2/7) > >>

TomekLP:
Jak dla mnie rozdzialy to jeden z bardzo waznych elementow w grze (w gothicu 3 ich zabraklo i gralo mi się trochę inaczej). Rozdzialy pokazuja nasz postep w grze no czeka się na nie bo co razdzial nowe misje i potworki oczywiscie

Kirgo32:
Mi o wiele lepiej gra się z rozdziałami niż bez. Dlaczego? Ponieważ wiem w jakim miejscu gry jestem. Nadodatek w każdym nowym rozdziale pojawiają się nowe bestie, bronie itd. Szkoda, że gothic 3 nie jest podzielony na rozdziały i mam nadzieję, że w gothic 4 ich nie zabraknie.

Doman:
Tak rozdziały to b.dobry pomysł, bardzo mi ich brakowało w gothic 3 bo z rozdziałami są jakieś zmiany w grze np. pojawienie się poszukiwaczy, zabójstwo Lothara, łowcy smoków w górniczej dolinie, nowe potwory, oko innosa w słonecznym kręgu (czy czymś takim), zamknięcie starego obozu, atak na wolną kopalnię, ur-shak na tej górze itd. a w gothic 3 (bez rozdziałów) nic nowego się nie działo.Po za tym w każdym rozdziale masz kilka głównych zadań, a w gothic 3 drogą innosa było chyba 5 głównych zadania (5 artefaktów adanosa, berło varantu, za innosa, oswobódź myrtane i zabij zubena), dlatego uważam że rozdziały powinny być w każdej grze typu gothic

Dementor:
ROZDZIAÂŁY MUSZÂĄ BYÆ!!! Wyobraźcie sobie, ze już na początku gry kupiec ma najlepszy oręż, łuki, magowie-pełno niesamowitych run, a i zbroje i szaty, od początku gry są np. poszukiwacze, a co za tym idzie-rozwalają beziego gdy ten nie ma jeszzcze np. 5 levele :( Rozdziały MUSZÂĄ być, urozmaicają rozgrywke!

Dingers:
W Arcani nie bedzie rozdzialuw bo w 1 2 i noc to musieli jakos zrobic na taki maly swiat rzeby potwory mogly sie odnawiac i nie wiedzieli co zrobic z postaciami zeby nie bylo ich w koloni i w khorinis wiec teraz jak wiedza jak mozna zrobic gre BEZ rozdzialuw to po co te rozdzialy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej