Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Podział fabuły na rozdziały - co o nich sądzicie ?

<< < (3/7) > >>

Shaol:
Dingers widzę, że masz ortografie na wysokim poziomie ;)

Co do rozdziałów, według mnie powinny być, zawsze czekałem na ten moment jak mi się pojawi napis Rozdział "X", do tego zawsze nastrojowy podkład muzyczny+ obrazek, to jest jeden z tych czynników, który tworzy klimat w tej grze.
G3 brak rozdziałów, który imo nie został aż tak bardzo zauważony, grało się również świetnie i bez tego, ale tak jak mówię Gothic 3 nie posiadał takiego klimatu jak to było w poprzednich częściach gry. Dlatego jestem jak najbardziej na tak z utworzeniem rozdziałów. Inaczej mogą sądzić tylko osoby dla których Gothic to tylko zwykła łupanka przeciwników, dla których klimat schodzi na drugi plan.

Canis:
Cóż, chyba nie jestem jedyny, który uważa odejście w Gothicu 3 od podziału głównego, a właściwie głównych wątków fabularnych na rozdziały za porażkę i że tak powiem, jednego z głównych organów potrzebnych do poprawnego działania organizmu... Ale za to powrót w Gothicu 4 za zbawienny, miejmy nadzieję w skutkach.

W każdym z pierwszych Gothiców, dzięki którym ta gra zdobyła uznanie w wielu krajach naszego, jak i innych kontynentów, ten podział na rozdziały był przyjemny, nadawał dodatkowego klimatu, takiej fantastycznej fabuły, że tak powiem. Można to przyrównać do książek, historia wielkiego bohatera podzielona na rozdziały (w grze) podzielona na poszczególne księgi (każda część tej sagi).

Mi właśnie chyba najbardziej w Gothicu 3 doskwiera właśnie brak podziału na rozdziały.

Diego334:
szczerze mówiąc to mi też jest obojętne czy będą rozdziały czy nie najwrzniejsze zeby byla ciekawa fabuła

Foltest:
Ja wolę gdy nie ma tego podziału, bo gdy jest już w którymś nie możemy wykonać danego zadania.

Kamilo246:
Myślę ze to bardzo dobra wiadomosc, poniewaz podobalo mi sie to w g1 i g2, szkoda ze nie bylo tego samego w g3

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej