Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przeszłość Wrzoda
magnat:
moim zdaniem wrzoda wrzucili za barierę dlatego że miał duużo długów i ni epłacił podatków ewentualnie zalazł za skórę jakiemus wpływowemu człowiekowi z górnego miasta chociaż to jest też nie potwierdzone bo mógł mieszkac gdzieś na jakiejś farmie albo sobie jakiś szałas w lesie mógł zrobić i tam mieszkać a jak myśliwy zobaczył go jak spał to pobiegł po straż i go zawineli najpierw do jakis lochów a potem za barierę
Robben:
--- Cytat: riddick120 w 13 Czerwiec 2008, 20:55:03 ---ja wrzoda tą ciotę zasraną z kuszy pociągnąlem przed starym obozem bo mnie wnerwial a co do przeslosci t mysle że w gotiku jeden wszyscy to geje. np podejccie tak blisko thorusa to zobaczycie co robi bezik
--- Koniec cytatu ---
Ja nic niezauważyłem, więc niewiem o co ci chodzi z tymi gejami. Ale jeśli chodzi o przeszłość Wrzoda, to w Khorinis bawił się jakimś królikiem, gonił razem z nim po mieście i robił się przez to coraz bardziej nieznośny :'(. Zatem ludzie mieli go dosyć i biedny Wrzód trafił do Koloni :(.
wiedzmin4269:
Wrzód był zoofilem i mieszkał w Khorinis(to też zresztą powiedział kiedy za nami łaził)
Drago12:
ja myśle że wrzód był spokojnym obywatelem i miał ładną żonke . pewnego dnia dowiedział się że żona go zdradza . zdesperowany zabił tego w którm potajemnie kochała się jego żona. władzom nie udało się odkryć że to wrzód bł mordercą więc dalej mógł dobrze żyć ze swoją żoną ale to mu nie wystarczyło więc i ją też zabił . lecz tym razem władze go wytropiły i wrzucono go do kolonii .
KONIEC
Laki13:
Myślę, że Wrzód poprostu "dostał kręćka" w Khorinis i tak za każdym chodził, aż zdenerwował Lariusa i kazał go wrzucić do kolonii. Mógł też kogoś zabić, albo ukraść coś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej