Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przeszłość Wrzoda
Eregrin:
--- Cytat: stachu king ---No cóż,według mnie Wrzód nie był zoofilem czy gejem .Dla mnie historia wrzoda układa się tak:
Wrzód był jedynakiem i półsierotą gdyż jego ojciec zginął walczyć z orkami,dlatego matka bała się bardzo o niego i wychowywała go w pokojowym duchu.....niestey koledzy z dzieciństwa go za to wyśmiewali ,więc Wrzód zaczął się przyjażnić ze zwierzętami,często chodził do lasu koło khorinis by podpatrywać dzikie zwierzęta,i pewnego dnia spacerując po lesie dostrzegł pięknego jelenia,i zauważył że ktoś celuję do niego z kuszy(do jelenia),Wrzód stanął łowcy na drodze i powiedział że zabije myśliwego jeżeli zrobi coś jeleniowi,niestety łowcą okazał się sam król myrtany...wrzoda aresztowano i wrzucono do koloni.Wtedy czuł się jak w dziecieństwie,był poniżany i wyśmiewany spadł na ostatni szczebel drabiny społecznej..ale czuł że przyjdzie ktoś kto im wszystkim pokaże....okazało się że był to bezimienny....
--- Koniec cytatu ---
Bardzio Interesująca koncepcja smile.gif
ale wy macie CIEKAWE TEMATY DO ROZMOWY... Zaraz będziemy układali historię, każdego kopacza ;]
--- Cytat: Wrzód, który ma głupi ryj ---Pójdę... yyy... Zawołać pomoc
--- Koniec cytatu ---
No ok:
Starzy Wrzóda, nie kochali swego 'synka'. Popełnili BARDZO OSTRE zabójstwo, wrabiając to go... ITD.
Ksardax:
O fajny temat, bo o wrzodzie. Jak dla mnie postać legendarna. Głowny programista piranii o tej ksywie, musial się zaimplementować w engine Khorinis po wygnaniu z Myrtany. To samo co preprowadzka z Niemczech do San Marino. Co do wrzoda, przecież wiadome ze był mnichem na usługach kapucynow, tzn assasynów :D
Ten sam programista bardzo trafnie oddany realiom podzamcza w którym rozbił biwak, zakradł się jakiś czas temu do siedziby projektu no i spartolil GoThiCa IIIkę. :D
stefan666:
A nad czym tu myśleć facet jest walnięty i go wrzucili bo był upierdliwy żeby się go pozbyć może i lubił zwierzaki może nie jak dla mnie po prostu wkurzał wszystkich do o koła i mieli go dość
vwgolf12:
--- Cytat: hagen4 ---Z całym szacunkiem, zoofil to nie człowiek ,który sprzeciwia się polowaniom, a osoba "bardzo kochająca" zwierzęta, to tak dla jasności i myślę, że właśnie z tego powodu Wrzód trafił za barierę.
--- Koniec cytatu ---
myśle że zabił miśliwego
Dowódca Paladynów:
Hmmmmmmmm ciekawy temat
Moim zdaniem Wrzód nie mógł być niebezpieczny,ale mógł zrobić coś co bardzo utrudniło pracę królowi np.;
kradł
zabił kogoś słabego,ale ważnego dla króła
może kontaktował się lub pomagał wrogom
mogli również wrobić go w zabójstwo
ta 4 wersja jest najbardziej wiarygodna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej