Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Przeszłość Wrzoda
Naugrim:
wszysci się tak rozwodzicie nad przeszłością bohatera gry... A nigdy nie pomyśleliście o biednym Wrzodzie. Jak myślicie za co ON trafił za barierę?
Ja myślę że był zwykłym mieszkańcem Khorinis do czasu aż w psychiatrycznym szale zamordował rodzinę całą rodzinę Paladyna Lothara, który to załatwił mu przyspieszony proces i biedny Wrzód został skazany na dożywocie za barierką. W czasie transportu na miejsce wymiany rzucał się, kopał i gryzł ale w momencie jak zobaczył, że nie ucieknie przeżył taką traumę, że jego umysł wytworzył całkiem nową, "czystą" osobowość przez co nie pamiętał jak się nazywa i jest trochę wnerwiający. Jako że w kolonii nie było nikogo kto by się nim zajął przez co nasz "drogi" Wrzód zamknął się w sobie i szukał przyjaciół wśród nowych którzy może by go obronili i mu pomogli.
Co sądzicie o takiej koncepcji? Oceniajcie koncepcje innych i piszcie swoje :P
Medivth:
--- Cytuj ---Ja myślę że był zwykłym mieszkańcem Khorinis do czasu aż w psychiatrycznym szale zamordował rodzinę całą rodzinę Paladyna Lothara, który to załatwił mu przyspieszony proces i biedny Wrzód został skazany na dożywocie za barierką. W czasie transportu na miejsce wymiany rzucał się, kopał i gryzł ale w momencie jak zobaczył, że nie ucieknie przeżył taką traumę, że jego umysł wytworzył całkiem nową, "czystą" osobowość przez co nie pamiętał jak się nazywa i jest trochę wnerwiający. Jako że w kolonii nie było nikogo kto by się nim zajął przez co nasz "drogi" Wrzód zamknął się w sobie i szukał przyjaciół wśród nowych którzy może by go obronili i mu pomogli.
--- Koniec cytatu ---
Paladyni przybyli na wyspę później, o wiele za późno, by Wrzód mógłby mieć z nimi jakąś styczność. Wyjątkiem było by, gdyby uciekł z Górniczej Doliny i jakimś cudem dotarł do miasta Khorinis, nie zdradzając przy tym, jak to on jest "biedny".
"Ciebie też wrzucili za to, że bardzo lubiłeś zwierzęta?" - Chyba coś takiego powiedział, gdy "zgodziliśmy się", aby podążał za nami. Wniosek? Wygląda na to, że Wrzód (zresztą, tego już się dało wcześniej domyśleć) ma nie małe zachwianie psychiczne, może i był zoofilem (), co na pewno nie spodobało by się żadnemu mieszkańcowi Khorinis, Kontynentu zresztą też...
Pozdrawiam, Medivth
Angarix:
ja mysle ze wrzod byl jakims swirem co biegal po lesie jak polny czlowiek i kiedys rombnol w drzewo i trochę mu odbilo. potem go znalezli straznicy i walneli za bariere. a tam to już kompletnie zeswirowal.
Cirdan Narmon:
--- Cytuj ---"Ciebie też wrzucili za to, że bardzo lubiłeś zwierzęta?" - Chyba coś takiego powiedział, gdy "zgodziliśmy się", aby podążał za nami. Wniosek? Wygląda na to, że Wrzód (zresztą, tego już się dało wcześniej domyśleć) ma nie małe zachwianie psychiczne, może i był zoofilem (biggrin.gif), co na pewno nie spodobało by się żadnemu mieszkańcowi Khorinis, Kontynentu zresztą też...
--- Koniec cytatu ---
Twoja teoria co do tego za co siedział Wrzód, jest najbardziej przekonująca...i prawdziwa. No bo przecież sam się przyznaje że ''za bardzo lubi zwierzęta''.. Osobiście twierdze że siedział jeszcze za jakieś drobne kradzieże, no to by było wszystko co mam na razie do powiedzenia.
--- Cytuj ---ja mysle ze wrzod byl jakims swirem co biegal po lesie jak polny czlowiek i kiedys rombnol w drzewo i trochę mu odbilo. potem go znalezli straznicy i walneli za bariere. a tam to już kompletnie zeswirowal.
--- Koniec cytatu ---
Całkiem możliwe....
Grubil:
Wrzód jest zoofilem ponieważ kiedy zaatakowałem kretoszczura albo
chrząszcza to ten idiota mnie atakował.
Wrzód mógł trafić za protest przeciwko polowaniom.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej