Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jakim chcielibyście być...?

<< < (2/12) > >>

!Rafaello!:
Fajnie byłoby zagrać sobie Lee. Silny wojownik i doskonały przywódca. Xardas to potężny mag. Sieczka nimi byłaby przednia .

Umbrak:
W  pierwszym Gothicu chciałbym być Saturasem, ponieważ był on arcymagiem wody i był chroniony przez najemników, w dwójce i trójce natomist Xardasem.  

magnat:
ja chciałbym zostać thorusem z ze zdolnościami złodziejskimi rączki poważaniem gomeza z umiejętnością posługiwania się lukeim tak jag diego a na koniec osiedlił bym się w wieży mgieł i bym prowadził  eksperymenty tak jak xardas.

Dowódca Paladynów:
Ja chciałbym być Gomezem.Jest to najsilniejszy człowiek w kolonii.

Vendetta:
Nie powiem, wybór jest trudny. Po krótkim namyśle zdecydowałem się na... Lee. Z pewnością wybieram Lee.
Lee nie jest jakimś tam złodziejem. Był generałem Rhobara, jego ludzie wrobili Lee w nieznaną nam zbrodnię, ponieważ Lee był bardzo dobry.
Za to skazano ów herosa na pobyt w Kolonii Karnej. Założył zrzeszenie najemników, nie pracował w kopalni, jego ludzie też nie. Lares, czyli przywódca szkodników z Nowego Obozu napadał na Stary Obóz, wbrew woli Lee.
Lee jest świetnym wojownikiem i przywódcą. Jego cel to zemszczenie się na Rhobarze.
Pzdr :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej