Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakim chcielibyście być...?
Dzid:
--- Cytat: Amaranth ---Nie powiem, wybór jest trudny. Po krótkim namyśle zdecydowałem się na... Lee. Z pewnością wybieram Lee.
Lee nie jest jakimś tam złodziejem. Był generałem Rhobara, jego ludzie wrobili Lee w nieznaną nam zbrodnię, ponieważ Lee był bardzo dobry.
Za to skazano ów herosa na pobyt w Kolonii Karnej. Założył zrzeszenie najemników, nie pracował w kopalni, jego ludzie też nie. Lares, czyli przywódca szkodników z Nowego Obozu napadał na Stary Obóz, wbrew woli Lee.
Lee jest świetnym wojownikiem i przywódcą. Jego cel to zemszczenie się na Rhobarze.
Pzdr :]
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem wybór jest faktycznie trudny, ale ja bym chciał być też Lee, lubię tego gościa, a poza nim wybrał bym Angara. Wojownik który zna kręgi magiczne to świetny wojownik (4 krąg jednak może się przydać). Szkoda tylko że nie zna się na łukach, ani kuszach.
Rysownik:
Ja... Milten! Tylko ja bym poduczył się do 4 kręgu magii i bym sobie uciekł w daleki świat... (niekoniecznie ku chwale Innosa )
Rixin:
DIEGO albo GORN
Diego- Dobrze radzi sobie z mieczem, wymiata łukiem i jest Xtra złodziejem
Gorn- Ma kozacki topór, kupe siły i z całej paczki bohatera gry(tj. diego milten gorn i lester) najbardziej przypadł mi do gustu
Ewentualnie Lee, Angar lub Kruk(w II miałbym Szpona )
Tizgar95:
Nikt nie powiedział Rhobar ? No chyba, że to z 1 to hmm... Torlof, albo jakiś inny najemnik wysoki rangą.
Girion2:
Ze wszystkich postaci w całej serii :) wybiorę Giriona :P
(podobno jest gdzieś w 3 ,albo gdzieś jego zwłoki :p nie za długo grałem w gothica 3 )
Paladyn ,sługa Innosa ,mistrz broni jednoręcznej :)
albo Angarem
(w 3 mistrz całej myrtany i Varantu ) to moje zdanie na ten temat
nie lubię się bawić w władców :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej