Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakim chcielibyście być...?
Mag_Ognia_12:
Jakim chcielibyście Być człowiekiem w Gothic Oprócz Bezimiennego np. Xardas,Mordrag,Gomez,Wilk,Szakal .
Angarix:
ja chyba jednym z paczki Diega Gorna itp ale takim kims co jest nie znany bylbym mieszanka Diega z Laresem.
Czyli bylbym mysliwym a jednoczesnie extra zlodziejem. A najbardziej przyjaznil bym się z Diegiem i Laresem na 1 na 2 miejscu Gorn a na 3 razem tak jak Diego i Lares na 1 to na 3 Lester i Milten a bohatera gry najlepiej aby nie bylo ale to zalezy gdzie bym byl w Gothic 1 czy Gothic 3.
Infernal:
Ja się zawsze uosabiałem z Xardasem;] Mroczny, tajemniczy mag...taka perspektywa mi się podoba.Na tyle potężny że nie musi się przed nikim kłaniać i tłumaczyć...nie obowiązują go żadne zasady.
Dementor:
Mnie marzy się połaczenie Diego z Cavalornem i Aidanem-świetny łucznik i myśliwy, zbudowałbym sobię chatke, a swoimi czynami przyjętoby mnie to "paczki" diega, gorna itp.
Ichigo Kurosaki:
Ja na ten przykład chciałbym być Xsardasem ponieważ w dwóch pierwszych częściach próbował on dociec prawdy (gothic I) a następnie wiedział jak zniszczyć smoki. Drugą sprawą była jego moc magiczna dzięki
której w pierwszej części uczymy się 6 kręgu i mamy fajny kostium.
A poza tym to jest dział o problemach a ten "topic" jest typowo dyskusyjny. Bez obrazy fajny temat ale nie w tym dziale.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej