Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tolerancja
Isentor:
--- Cytat: Proglan w 11 Czerwiec 2009, 13:33:56 ---Teraz nie wprowadzają ludzi w błąd.A jakby wprowadzali to ludzkość już by się dawno tego dowiedziała.
--- Koniec cytatu ---
No tak przecież wszystko można potwierdzić wizualnie, namacalnie i słuchowo. :huh:
Oktawian August:
--- Cytat: Isentor w 11 Czerwiec 2009, 13:35:47 ---No tak przecież wszystko można potwierdzić wizualnie, namacalnie i słuchowo. :huh:
--- Koniec cytatu ---
Mamy XXI wiek myślisz że Kościół Katolicki coś przed Katolikami ukrywa?.Nic nie ukrywa!.
Isentor:
--- Cytat: Proglan w 11 Czerwiec 2009, 13:47:10 ---Mamy XXI wiek myślisz że Kościół Katolicki coś przed Katolikami ukrywa?.Nic nie ukrywa!.
--- Koniec cytatu ---
Kto mówi o ukrywaniu? Chodzi o głoszenie pierdół, których sami nie są pewni. Co chwilę zmieniają dogmaty. Więc jaka w tym uczciwość wobec tego co głosił Chrystus? ÂŻadna...
Szarleǰ:
--- Cytuj ---Jeżeli jesteś Chrześcijaninem to wiesz co jest złe a co jest dobre
--- Koniec cytatu ---
a jeśli nie jestem to nie wiem? :rolleyes:
Serail:
--- Cytuj ---Przeczytaj ze zrozumiem to co napisałem. Bo nawet nie wiesz czego to się tyczyło. Ach no tak przecież kontrreformacja pojawia się bodaj na historii w ostatniej klasie gimnazjum.
--- Koniec cytatu ---
Absolutnie nie! Na szczęście na historii nie poruszamy tego zjebanego tematu... A już na bank w trzeciej klasie.
--- Cytuj ---Teraz nie wprowadzają ludzi w błąd.A jakby wprowadzali to ludzkość już by się dawno tego dowiedziała.
--- Koniec cytatu ---
Hmm, tak uważasz? A czy wiedziałeś, wielebny Prolganie o tym?
http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=20477&st=0&start=0
Nie pierdol więc mi, proszę, że Kościół nie wprowadza ludzi w błąd, a jakby to robił, to ludzkość już dawno by się o tym dowiedziała... ;/
--- Cytuj ---Mamy XXI wiek myślisz że Kościół Katolicki coś przed Katolikami ukrywa?.Nic nie ukrywa!.
--- Koniec cytatu ---
I rozumiem dlatego watykańska biblioteka jest jednym z najpilniej strzeżonych księgozbiorów na świecie? Aha...
--- Cytuj ---a jeśli nie jestem to nie wiem?
--- Koniec cytatu ---
Nie, bo wtedy jestes opętany przez szatana i niedobrego wujka samo zuo!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej