Autor Wątek: Co robicie w wolnym czasie  (Przeczytany 41209 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Oktawian August

• Gość
Odp: co robice w wolnym czasie
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Styczeń 2009, 15:36:25 »
Ja w wolnym czasie:
-mebluje moją chatę
-jem,pije i pale bagienne ziele
-handluje z innymi handlarzami w całej koloni
-chodzę na polowania
-wędruje po całej koloni i poszukuje ciekawych rzeczy

Offline tadi

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #41 dnia: 25 Styczeń 2009, 12:37:38 »
W wolnym czasie staram żyć się jak prawdziwy człowiek z koloni karnej. Palę bagien ziele :mellow:, poluję na zwierzynę, rozmawiam z ludźmi i uradzam swoją chatkę   

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #41 dnia: 25 Styczeń 2009, 12:37:38 »

Offline Rhobar XXIII

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #42 dnia: 26 Styczeń 2009, 19:52:55 »
A ja w wolnym czasie choc może nikogo to nie zdziwi to:
1)Mebluje sobie klasztor. Rozkładam wszędzie pochodnie żeby jasno było.
2)Biore 2 ludzi z Sekty(Na początku staje twarzą do nich naciskam F6 żeby postac mi nie zginęła i stała nieruchomo później klawisz "o" i wtedy wcielam się w nich. Lece do klasztoru i ustawiam go przy bramie. Jak już jest w dobrej pozycji to przywołuje "ch" i klikam F6 i wcielam się w Charakterhelpera i tak samo z drugim) i robie ich na ochroniarzy

Albo robie komiks, lub pstrykam sobie po prostu screeny dla zabawy i jak jakiś mi sie spodoba to go przerabiam w paincie lub Gimpie.

Offline Diegos6

• Kret
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 28 Styczeń 2009, 16:32:00 »
Ja w wolnym czasie biję sie ze szkodnikami w NO. Lubie też  przemierzać tą ogromną wolną kopalnie, jest ona naprawdę ogromna ;D

Offline Ci@cho

• Myśliwy
« Odpowiedź #44 dnia: 17 Luty 2009, 22:20:06 »
ja czsu niemiałem żeby jwkieś coś na boku robić ja tylko questy wykonywałem
To po co sie tu wypowiadasz?
Ja w wolnym czasie chodze do lasu i nabijam EXP. Lubie tez okradac ludzi z ich dobytku. A w 5 rozdziale teleportuje sie do ST i rozwalam straznikow.

Offline Miemol

• Kret
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 18 Luty 2009, 18:02:59 »
Hmm... no cóż u mnie to wygląda tak: w wolnym czasie najczęściej łażę sobie po świecie poszukując jakichś ciekawych itemków, albo nabijam doświadczenie. Jak nie ma nic do roboty to strzelam sobie w ludzi z łuku albo robię jakąś inną rozróbę.

Offline nowy xard

• Kret
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 19 Luty 2009, 13:01:10 »
Otóż ja w wolnym czasie w Gothicu bawię się różnie.Czasem wpisuję sobie nieśmiertelność i rozwalam po kolei wszystkie obozy.Lubię też włazić na pola ryżowe i puszczać Lodowe Fale :lol: .Zbieracze później uciekają aż miło.No i robię jeszcze inne rzeczy.Poluję,urządzam sobie mieszkanko,rozkładam jedzenie,picie i bagienne w karczmie Silasa,a także wieczorami podpalam latarnie i ogniska w obozach.Nieraz też okradam NPC.

Offline Atsui

• Kret
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 05 Październik 2009, 11:33:09 »
W czasie wolnym od questów lubię sobie czasem połazić po lesie, w nocy :) Takiego klimatu nie można uzyskać nigdzie indziej, zwłaszcza jak zniżysz sobie jasność w opcjach grafiki gry. Prawie nic nie widać, co jest za Tobą i przed Tobą, można się nieźle przestraszyć wilków, krwiopijców, kretoszczurów, orczych psów które czyhają na krańcu lasu, oraz, co najważniejsze, leśnego bossa Cieniostwora. Jego ścieżka dźwiękowa + zaskoczenie + panujący dookoła mrok = chyba nie muszę Wam mówić :)
Oprócz tego czasem przesiaduję w tawernie w Nowym Obozie, bawiąc się w zwykłego Szkodnika. 

Offline Geralt z Rivii1

• Kret
  • *
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #48 dnia: 10 Październik 2009, 10:16:55 »
W wolnym czasie chodzę po Kolonii i szukam części Chromanina. Wieża Mgieł jest super i ma widok na Ocean ;). Przy okazji poluję i zbieram trofea, po czym sprzedaję je Cavalornowi.

Offline Zbuntowany Paladyn

• Kret
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 24 Październik 2009, 21:21:10 »
Ja mam 2-wie postacie: Mag i wojownik. Jako wojownik mam początek 6 rozdziału i mam już URIZIEL oraz zbroje magiczną. W wolnych chwilach urządzam moją komnate ( dawną komnate GOMEZA :) ) skóreami zwierząt daje na stół żywności i tp. Tez urządzam moje inne domy porozrzucane po całej kolomnii. Oczywiście poluje okradam ludzi, otwieram skrzynie. Jako mag mam 3 rozdział i zbieram kamienie ogniskujące, robie to samo co wojownikiem oprócz komnaty Gomeza. to tyle

Offline Aridan

• Kret
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 26 Listopad 2009, 20:10:53 »
Ja urządzam moją chate w Nowym Obozie mam tam 2 najemników pilnujących wejscia i to co wszyscy poluje nabijam lvl robie poboczne misje.

Offline Besidtha Avolis

• Kret
  • *
  • Reputacja: 8
« Odpowiedź #51 dnia: 17 Październik 2010, 19:39:51 »
Ja szukam ciekawych miejsc, chomikuję różne przedmioty (raz wrzuciłam 100 bryłek rudy do jeziorka xD) albo grabię ludzi. Z zasady, gdy już nie mam wyboru, to morduję wszystkie obozy xD. Najczęściej wtedy zostaję zabita przez jakiegoś tzw. nieśmiertenlego ^^

Aneuthanasia

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: 14 Czerwiec 2011, 13:43:08 »
Pić piwko, winko, ryżóweczke bić kopaczy, palić bagienne ziele, zabijać chrząszcze, bo na takim chrząszczu to można dużo PD zdobyć, ale trudno go pokonać ja raz się 5 min. męczyłem żeby go trafić bronią, aż w końcu to go z uku zabiłem!

Rozbawiło mnie to xd. Chrząszcza ciężko zabić, ale jak się gra kilka lat to ma się już wprawę :D.

A w wolnym czasie w Gothicu to chodzę i rozmawiam z różnymi NPC, czasami są jakieś śmieszne rzeczy, bądź ciekawostki dotyczące świata gry ;)
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpień 2011, 18:10:39 wysłana przez Aneuthanasia »

Offline Noorex Jr.

• Kret
  • *
  • Reputacja: 18
  • Wdycham bagienne ziele
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Lipiec 2011, 22:52:03 »
Co robię? No wiele rzeczy. Głównie to idę na polowania, przeszukuję jaskinie czy okradam innych. Zawsze jest radocha jak cię złapią i uciekasz przez pół obozu przed strażnikami xD A tak to lubię wkurzać magnatów nawet ;D Spędzam wiele czasu nad sprawdzaniem różnych ciekawostek i bugów. Wykonuję też małe questy poboczne jak zanoszenie czegoś czy rozwalanie potworków. Idę nawet do nowego obozu i nawalam szkodniki. Gdy jestem w bractwie to idę do Fortuny i biorę ziele i po prostu palę. Do tego fajki wodne i w ogóle kręcę się po mapce  bez celu ;)

Offline Cezus

• Kret
  • *
  • Reputacja: 53
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Lipiec 2011, 16:23:50 »
Mało mam czasu wolnego w Gothic 1 ale gdy już go trochę znajdę to wyjmuję broń, obojętnie jaką i nawalam wszystko co sie rusza. W ten sposób nabijam także lvl. Nigdy nie robię czegoś takiego na kodach to zabija całą zabawę. Od czsu do czasu zapalę też sobie jakiegoś skręta.

Offline widda2000

• Kret
  • *
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #55 dnia: 27 Sierpień 2012, 17:49:22 »
Ja w wolnym czasie idę na obóz bractwa i atakuję jakiegoś wyznawcę śniącego.

Offline zią

• Kret
  • *
  • Reputacja: 31
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Lipiec 2013, 13:47:55 »
Ja tam w wolnym czasie nabijam lvl.

Offline GaroK

• Myśliwy
  • Reputacja: 124
    • Karta postaci

« Odpowiedź #57 dnia: 26 Lipiec 2013, 01:41:29 »
w wolnym czasię bije lvle dla pn,a dla rozrywki wkradam się do chat i biore co znajdę,lub kradzież kieszonkową.

Offline Szpon_Beziego

• Kret
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Sierpień 2013, 20:41:01 »
Ja chodzę po koloni i zwiedzam, lub expię.  :P

Offline xNoZoMi

• Magnat
  • Reputacja: 891
  • Lody z grilla
    • Karta postaci

« Odpowiedź #59 dnia: 19 Sierpień 2013, 00:06:59 »
Ja plądruje wszystkie domki we wszystkich obozach ,chodze po całej koloni szukam ciekawych miejsc przy tym troche podexić i znaleść pare ciekawych przedmiotów

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #59 dnia: 19 Sierpień 2013, 00:06:59 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18