Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Co robicie w wolnym czasie
Miemol:
Hmm... no cóż u mnie to wygląda tak: w wolnym czasie najczęściej łażę sobie po świecie poszukując jakichś ciekawych itemków, albo nabijam doświadczenie. Jak nie ma nic do roboty to strzelam sobie w ludzi z łuku albo robię jakąś inną rozróbę.
nowy xard:
Otóż ja w wolnym czasie w Gothicu bawię się różnie.Czasem wpisuję sobie nieśmiertelność i rozwalam po kolei wszystkie obozy.Lubię też włazić na pola ryżowe i puszczać Lodowe Fale :lol: .Zbieracze później uciekają aż miło.No i robię jeszcze inne rzeczy.Poluję,urządzam sobie mieszkanko,rozkładam jedzenie,picie i bagienne w karczmie Silasa,a także wieczorami podpalam latarnie i ogniska w obozach.Nieraz też okradam NPC.
Atsui:
W czasie wolnym od questów lubię sobie czasem połazić po lesie, w nocy :) Takiego klimatu nie można uzyskać nigdzie indziej, zwłaszcza jak zniżysz sobie jasność w opcjach grafiki gry. Prawie nic nie widać, co jest za Tobą i przed Tobą, można się nieźle przestraszyć wilków, krwiopijców, kretoszczurów, orczych psów które czyhają na krańcu lasu, oraz, co najważniejsze, leśnego bossa Cieniostwora. Jego ścieżka dźwiękowa + zaskoczenie + panujący dookoła mrok = chyba nie muszę Wam mówić :)
Oprócz tego czasem przesiaduję w tawernie w Nowym Obozie, bawiąc się w zwykłego Szkodnika.
Geralt z Rivii1:
W wolnym czasie chodzę po Kolonii i szukam części Chromanina. Wieża Mgieł jest super i ma widok na Ocean ;). Przy okazji poluję i zbieram trofea, po czym sprzedaję je Cavalornowi.
Zbuntowany Paladyn:
Ja mam 2-wie postacie: Mag i wojownik. Jako wojownik mam początek 6 rozdziału i mam już URIZIEL oraz zbroje magiczną. W wolnych chwilach urządzam moją komnate ( dawną komnate GOMEZA :) ) skóreami zwierząt daje na stół żywności i tp. Tez urządzam moje inne domy porozrzucane po całej kolomnii. Oczywiście poluje okradam ludzi, otwieram skrzynie. Jako mag mam 3 rozdział i zbieram kamienie ogniskujące, robie to samo co wojownikiem oprócz komnaty Gomeza. to tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej