Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co robicie w wolnym czasie

<< < (9/17) > >>

Oktawian August:
Ja w wolnym czasie:
-mebluje moją chatę
-jem,pije i pale bagienne ziele
-handluje z innymi handlarzami w całej koloni
-chodzę na polowania
-wędruje po całej koloni i poszukuje ciekawych rzeczy

tadi:
W wolnym czasie staram żyć się jak prawdziwy człowiek z koloni karnej. Palę bagien ziele :mellow:, poluję na zwierzynę, rozmawiam z ludźmi i uradzam swoją chatkę   

Rhobar XXIII:
A ja w wolnym czasie choc może nikogo to nie zdziwi to:
1)Mebluje sobie klasztor. Rozkładam wszędzie pochodnie żeby jasno było.
2)Biore 2 ludzi z Sekty(Na początku staje twarzą do nich naciskam F6 żeby postac mi nie zginęła i stała nieruchomo później klawisz "o" i wtedy wcielam się w nich. Lece do klasztoru i ustawiam go przy bramie. Jak już jest w dobrej pozycji to przywołuje "ch" i klikam F6 i wcielam się w Charakterhelpera i tak samo z drugim) i robie ich na ochroniarzy

Albo robie komiks, lub pstrykam sobie po prostu screeny dla zabawy i jak jakiś mi sie spodoba to go przerabiam w paincie lub Gimpie.

Diegos6:
Ja w wolnym czasie biję sie ze szkodnikami w NO. Lubie też  przemierzać tą ogromną wolną kopalnie, jest ona naprawdę ogromna ;D

Ci@cho:

--- Cytat: Rathgar w 28 Styczeń 2009, 19:35:11 ---ja czsu niemiałem żeby jwkieś coś na boku robić ja tylko questy wykonywałem

--- Koniec cytatu ---
To po co sie tu wypowiadasz?
Ja w wolnym czasie chodze do lasu i nabijam EXP. Lubie tez okradac ludzi z ich dobytku. A w 5 rozdziale teleportuje sie do ST i rozwalam straznikow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej