Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co robicie w wolnym czasie

<< < (11/17) > >>

Aridan:
Ja urządzam moją chate w Nowym Obozie mam tam 2 najemników pilnujących wejscia i to co wszyscy poluje nabijam lvl robie poboczne misje.

Besidtha Avolis:
Ja szukam ciekawych miejsc, chomikuję różne przedmioty (raz wrzuciłam 100 bryłek rudy do jeziorka xD) albo grabię ludzi. Z zasady, gdy już nie mam wyboru, to morduję wszystkie obozy xD. Najczęściej wtedy zostaję zabita przez jakiegoś tzw. nieśmiertenlego ^^

Aneuthanasia:

--- Cytat: jf w 05 Styczeń 2009, 17:58:00 ---Pić piwko, winko, ryżóweczke bić kopaczy, palić bagienne ziele, zabijać chrząszcze, bo na takim chrząszczu to można dużo PD zdobyć, ale trudno go pokonać ja raz się 5 min. męczyłem żeby go trafić bronią, aż w końcu to go z uku zabiłem!

--- Koniec cytatu ---

Rozbawiło mnie to xd. Chrząszcza ciężko zabić, ale jak się gra kilka lat to ma się już wprawę :D.

A w wolnym czasie w Gothicu to chodzę i rozmawiam z różnymi NPC, czasami są jakieś śmieszne rzeczy, bądź ciekawostki dotyczące świata gry ;)

Noorex Jr.:
Co robię? No wiele rzeczy. Głównie to idę na polowania, przeszukuję jaskinie czy okradam innych. Zawsze jest radocha jak cię złapią i uciekasz przez pół obozu przed strażnikami xD A tak to lubię wkurzać magnatów nawet ;D Spędzam wiele czasu nad sprawdzaniem różnych ciekawostek i bugów. Wykonuję też małe questy poboczne jak zanoszenie czegoś czy rozwalanie potworków. Idę nawet do nowego obozu i nawalam szkodniki. Gdy jestem w bractwie to idę do Fortuny i biorę ziele i po prostu palę. Do tego fajki wodne i w ogóle kręcę się po mapce  bez celu ;)

Cezus:
Mało mam czasu wolnego w Gothic 1 ale gdy już go trochę znajdę to wyjmuję broń, obojętnie jaką i nawalam wszystko co sie rusza. W ten sposób nabijam także lvl. Nigdy nie robię czegoś takiego na kodach to zabija całą zabawę. Od czsu do czasu zapalę też sobie jakiegoś skręta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej