Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co robicie w wolnym czasie

<< < (8/17) > >>

Gromak:
Ja zwykle przemierzam całą kolonię w poszukiwaniu cennych łupów, poluję z kuszą na ścierwojady, wilki i inne zwierzęta które nie są silniejsze ode  mnie, później zabieram ich skóry, mięso i pazury żeby handlować w starym obozie. Okradam i biję ludzi, grzebię we wszystkich napotkanych skrzyniach, następnie urządzam sobie domek.

Szeregowiec Kabanos:
Ja zadomowiłem się w Klasztorze Mnichów w MT(wieża jest tam bardzo dobrze wyposarzona i ma łóżko) albo łaże sobie po starej cytadeli, biegam sobie równierz jak nienormalny po obozie na bagnie i wypływam w ocean czekając aż przywali we mnie bariera ::)

Ainur:
Ja idę sobie do chaty Cavalorna, ogólnie jest tam bardzo fajnie, jest łóżko, mała jaskinia, ognisko oraz Cavalorn, u którego można dużo rzeczy kupić. Wtedy idę na polowanie, czasami na orków, na ścierwojady, na wilki itd. Wtedy gdy coś już upoluje to wracam do Cavalorna czasami mu coś sprzedaję albo siadam przy ognisku albo idę spać żeby wypocząć na następne polowanie.   

Kolejnym pomysłem na wolny czas jest taki że jak jestem w Starym Obozie to idę do tego tajemnego przejścia tam gdzie w murze od zamku jest takie przejście, ale pewnie wiecie gdzie to jest. No to biorę łuk najlepiej najmocniejszy i strzelam do tych ludzi, i oni albo coś gadają i się denerwują albo uciekają.

None:
Pytanie tak jak w temacie jeśli ten temat jest to prosze o usunięcie go.

Ja lubie wieczorem przy ognisku z przyjaciółmi pograć na lutni
albo posiedzieć przy ognisku popić wina kopać rude w kopalni pogadać jeść.

Teraz wasza kolej jaki wy lubicie klimat :rolleyes:

Kaspar:
Ja tam lubie skopać kilku kopaczy, pochodzić po zamku, posłuchać In Extremo, pobawić się z Wrzodem małą szpileczką :P, posiedzieć u magów, postać u Gomcia:P, posiedzieć przy ognisku. To robie w pierwszy dzień żeby sobie zrobić dobry klimat na robienie Questów. A reszte tygodnia to tak:  2 dzień posłuchać In Extremo, potańczyć i pograć razem z nimi, dzień 3 pobawić się z Kopaczami a szczególnie z Wrzodem i Herekiem i tak w kółko aż mi się znudzi i znowu robie Questy i znowu robie nastrój i tak aż przejde gre.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej