Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co robicie w wolnym czasie

<< < (7/17) > >>

bruni:
ja bije innych największa zabawa jest z najemnikami

Drago12:
ja kupujje dobre wyposażenie i ide do lasku lub gdzieś indziej i wycinam potworki. Lubie też zasejvować gre i zacząć rzeźnie w SO i NO lub w OB kiedy joż wszystkich zabije   ( lub na odwrót) wczytuje sejva

Sanin Sandaime:
W wolnym czasie zawsze chodze popolować na coś co daje dużo doświadzczenia np. na trolla lub na zębacze.Po polowaniu ide na targowisko w starym obozie i jem wszystko co mam w ekwipunku , no i oczywiście wypalam całe ziele na które uczciwie zarobiłem.

Gordian Morii:
Ja urządzam sobie wycieczki po koloni szczególnie lubię nocne spacery po lesie w postaci wilka lub zębacza. Czasami również wybieram się w jakieś określone miejsce (lubię klasztor zmiennokształtnych) i tam spaceruje, bawię się (ostatnio próbowałem wywrócić kolumnę właśnie w tym klasztorze ale próbowałem to zrobić mieczem, toporem, młotem, magią a nawet kilofem i nic nie pomogło). Właśnie jeżeli mógłby ktoś wyjaśnić jak meblujecie swoje mieszkania (chodzi o sposób nie styl) byłbym wdzięczny

Mati92:
Ja moją chatę mebluję tak:
Zbieram różne przedmioty (świeczniki,zupy itd.)
Potem wychodzę na stół albo mebel i wyrzucam je z ekwipunku na dany przedmiot. A co do wolnego czasu to pale ziele i łaże po obozach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej