Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gdzie będzie się toczyła akcja dodatku?

<< < (2/7) > >>

Cr4sh3r:
A ja myśle że dodatek zaprowadzi nas do Wysp Południowych oraz do Starego Khorinis. A Niezbadane Krainy? Może, może lecz w to wątpie...

Zigur:
Moim zdaniem akcja tejże gry toczyć się będzie w Zapomnianych Krainach. Jak znajdzie się tam bohater gry? Otóż:
Droga Adanosa - bohater gry przeniósł się tam z Xardasem pod koniec Gothic 3.
Droga Beliara - W imię boga zła uda się on tam by podbić kolejną kraine.
Droga Innosa - Znudzi mu się bycie królem  i wyruszy na kolejną przygodę.

Serail:
Akcja dodatku będzie się toczyła w świecie znanym z Gothica 3, oczywiści zostaną dodane nowe postacie questy, przedmioty, zwierzęta, itd. dobrze by było gdyby podczas grania w Forsaken Gods można było zwiedzić wyspy Khorinis oczywiście pod panowanim orków. Taka jest moja wizja na ten temat.

Kirgo32:
Ja myślę, a raczej mam nadzieję, że będzie tak: Gdy gramy drogą Adanosa to na końcu gry przechodzimy przez portal do orkowych terenów i tam powinno się jeszcze coś dziać w dodatku. A gdy będziemy grać drogą Innosa lub Beliara pójdziemy lub popłyniemy na Wyspy Południowe. W drodze Innosa trzeba będzie pomóc tamtejszym mieszkańcom w "czymś" ale nie wiem w czym, a w ścieżce Beliara zaszkodzić im. Mam nadzieję, że właśnie tak będzie.

Błękitny kryształ:
Ja myśle ze dodatek będzie tak zaprogramowany ze na koniec gry będzie przewidziany tylko jeden sposób zakonczenia rozgrywki. Fajnie by było gdyby akcja toczyła się na terenach znanych naz z dwójki...tylko ze opanowanych przez orków oraz zniszczonych i spalonych. A naszym zadaniem było by zniszczyc armie orków oraz pdnalez starozytny artefakt znajdujący się w swiątyni nieznanego Boga. Artefak umozliwił by nam przeniesienie się na wyspe o której wspomniano w zapowiedzi Gothica 4. Taka wizja była by fajna;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej