Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gdzie będzie się toczyła akcja dodatku?

<< < (6/7) > >>

Shaol:
Według mnie nie ma innej możliwości jak rozgrywanie akcji dodatku właśnie w Niezbadanych krainach. Czemu tak myślę? Twórcy gry nie mogli by sobie pozwolić na takie niedociągnięcie fabuły, po obraniu drogi, którą nam zaproponował Xardas. Obawiam się jedynie, że będzie potrzeba przejścia G3 jeszcze raz, żeby dojść do tych krain... I to mnie troszkę martwi ;). Dodatkowo do oryginalnego G3 dołączona została mapa, na której te niezbadane krainy zostały zaznaczone :).

Co do wysp południowych. Jak dla mnie motyw z nimi miał być już wykorzystany w zwykłym G3, ale odpuszczono sobie z racji i tak wielkiego obszaru jaki nam oferuje trzecia odsłona Gothica ;-)

user no. 11627:
Moim zdaniem akcja będzie się rozgrywać tam gdzie podstawowy Gothic 3, czyli Varant, Myrtana i Nordmar. Dojdzie taki quest jak w np. w Noc Kruka, czyli o przebudeniu, albo pojawieniu się innych bogów. Grę będziemy zaczynać jak normalnego Gothica 3, potem przeniesiemy się do dodatku, przejdziemy go, a dalej będą te same misje co były przedtem tylko może trochę zmienione.

Kamilo246:
Uważam ze akcja bedzie toczyla sie na wyspach poludniowych bo przecierz to ma byc wprowadzenie do arcania a gothic tale a gothic4 tam wlasnie bedzie sie rozpoczynal

Lney:
chciałbym zobaczyć wyspe korinis pod panowaniem orków xD (choć wolałbym by to ludzie wygrali wojnę bo nienawidzę tych przebrzydłych , zielonych,przy głupawych bestii) chciałbym zobaczyć znowu górniczą dolinę , tylko odbudowaną ;p
Ale to mało prawdopodobne by akcja dodatku toczyła się w Khorinis prędzej na wyspach południowych albo w tej nowej krainie z drogi innosa.

Laki13:
Wydaje mi się, że akcja dodatku będzie się działa, albo na Wyspach Południowych, albo w miejscu, gdy przechodzimy z Xardasem przez teleport. Może być również tak, że będzie to jak w GII:NK. Będą te same miejsca tylko zostanie dodany jakiś nowy akt fabularny, questy itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej