Królestwo Valfden > Panteon Bogów "Navigii Draco"

Dziedziniec świątyni

<< < (4/44) > >>

Elrond Ñoldor:
Elf z nudów zaszedł pod statek. Przyglądał się tej niezwykłej technologii i po krótkim namyśle stwierdził że woli pozostać na ziemi niż szybować pomiędzy gwiazdami. Podszedł do Dracona.
- Witaj Panie. Jestem uczniem i kształcę się na maga, nekromantę. Mam pytanie, czy może prośbę. Czy mógłbyś mi przedstawić, może na pergaminie, spis i ewentualnie krótki opis czarów jakie poznała albo wytworzyła wasza rasa? Bo wydaje mi się że odkąd zostawiliście tu  grupę waszej rasy wraz ze swoją magią i odlecieliście, wasza wiedza od tego czasu musiała się powiększyć...

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 04 Lipiec 2008, 17:39:37 ---- Witaj Panie. Jestem uczniem i kształcę się na maga, nekromantę. Mam pytanie, czy może prośbę. Czy mógłbyś mi przedstawić, może na pergaminie, spis i ewentualnie krótki opis czarów jakie poznała albo wytworzyła wasza rasa? Bo wydaje mi się że odkąd zostawiliście tu  grupę waszej rasy wraz ze swoją magią i odlecieliście, wasza wiedza od tego czasu musiała się powiększyć...

--- Koniec cytatu ---
Nie jestem magiem jak już wspominałem. My zostawiliśmy jedynie naszym potomkom wiedzę. Widocznie oni wykorzystali ją w taki sposób jak opisałeś.

Isentor:
- Witaj stary przyjacielu.
- Mentos jesteś?

Mantos:
- Mantos kurwa, co to wogle jest mentos?

Elsh Alash:
- Witaj Isentorze. Co cię do mnie sprowadza? I co to za dziwny człowiek z tobą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej