Królestwo Valfden > Panteon Bogów "Navigii Draco"
Dziedziniec świątyni
Eregrin:
- witaj Starożytnyt Draconie! Nazywam się Arthas. Chciałbym skierowac do ciebie takie pytanie: Czy wiesz coś moze, o wilkołakach?
Isentor:
- Nie znam takich istot.
Anv:
Aj a wciąż nie uzyskałem odpowiedzi na moje pyatnia:
Czy twoja rasa jest jakoś powiązana z nami tj. wampirami? Wiecie może o naszej rasie coś więcej? Czy istniała ona na twojej planecie? I ostatnie jakie są wady lub zalety bycia Draconem. Nas wampirów można zabic tylko ciosem w serce albo odcieciem glowy(jestesmy niesmiertelni) ale po smierci nie można nas wskrzesic. Jak jest z Wami? Uff to chyba tyle pytań.....
Isentor:
--- Cytat: Anvarunis w 01 Lipiec 2008, 07:32:00 ---Czy twoja rasa jest jakoś powiązana z nami tj. wampirami? Wiecie może o naszej rasie coś więcej?
--- Koniec cytatu ---
Jesteście wynaturzeniem, mutacją powstała w wyniku klątwy i ewolucji. Powstaliście w tym świecie z dzieci naszych dzieci.
--- Cytat: Anvarunis w 01 Lipiec 2008, 07:32:00 ---Czy istniała ona na twojej planecie? I ostatnie jakie są wady lub zalety bycia Draconem. Nas wampirów można zabic tylko ciosem w serce albo odcieciem glowy(jestesmy niesmiertelni) ale po smierci nie można nas wskrzesic. Jak jest z Wami? Uff to chyba tyle pytań.....
--- Koniec cytatu ---
Nie istniała jak już mówiłem. Można was również spalić posiekać srebrnym ostrzem, wystawić na oddziaływanie światła słonecznego. No i zapomniałeś o tym, że jeśli nie pijecie krwi stajecie się słabsi, bledsi i lepiej można zauważyć waszą prawdziwą naturę. Nie leczycie się również niczym bogowie. Bez nowej, świeżej krwi wasze rany nie regenerują się.
Nie mam zamiaru opowiadać ci o moich słabych stronach. Jestem z natury bardzo podobny do draconów mieszkających w twoim mieście. Jestem po prostu nieco innej budowy i nie posiadam skrzydeł.
Anv:
Dzieki to mi wystarczy.
--- Cytuj ---Powstaliście w tym świecie z dzieci naszych dzieci.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawa perspektywa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej