Królestwo Valfden > Panteon Bogów "Navigii Draco"
Dziedziniec świątyni
Sado:
- na pewno przewyższaliście nas techniką o parę tysięcy lat. Co do nauki, sam nie wiem. Byłbyś skory podzielić się ze mną wiedzą o waszej magii czy alchemii? Bardzo mnie interesuje. Co do sprzedaży... nie posiadaliście broni? Albo jakiś lekkich i mocnych stopów metali? Magiczne przedmioty? Jestem bardzo zainteresowany tym wszystkim i możliwe, że chciałbym wykorzystać w praktyce.
Isentor:
--- Cytat: Lord Sado ---- na pewno przewyższaliście nas techniką o parę tysięcy lat. Co do nauki, sam nie wiem. Byłbyś skory podzielić się ze mną wiedzą o waszej magii czy alchemii? Bardzo mnie interesuje.
--- Koniec cytatu ---
Jetem zwykłym pilotem znam tylko to czego nauczyłem się z biblioteki siedząc i nudząc się w statku. A wierz mi ie jest tego dużo.
--- Cytat: Lord Sado ---Co do sprzedaży... nie posiadaliście broni? Albo jakiś lekkich i mocnych stopów metali? Magiczne przedmioty? Jestem bardzo zainteresowany tym wszystkim i możliwe, że chciałbym wykorzystać w praktyce.
--- Koniec cytatu ---
Posiadamy, każda planeta ma swoje minerały. Ale nie jestem geologiem by znać wszystkie z nich.
Sado:
Wielka szkoda... a co do Twych minerałów, użyczyłbym mi je? Ewentualnie mogę także zapłacić.
Isentor:
Gdy wszystko skataloguje otworze mały sklepik.
Darkon:
- Czy w twojej bibliotece jest co nieco o wampirach? Jestem przywódcą tutejszego zgromadzenia, więc interesuje się tym tematem. A może a nusz znajdę tu coś, czego jeszcze nie wiedzieliśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej