Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Główny wróg w Gothic 4
Byakugan:
Chciałbym, żeby głównym wrogiem był ktoś jak Czarnoksiężnik z Władcy Pierścieni albo jak Sauron w Drużynie Pierścienia we wstępie.
Taka walka o losy Myrtany (krainy?).
Magia to Czarna Magia.
Paddy:
Witam, pamięta mnie jescze ktoś?
Pewnie orkowie i tym razem mam przeczucie że bogowie (np. Beliar i Inos)
PS. i jescze niech mi ktoś wreście zmieni te napisy pod avatarem!
Smok Finkregh:
azwa : Kamień, Władca Smoków
Specjalizacja : prastara magia smoków
Sposób na pokonanie go : potrzebny jest miecz ANTKHAR, z mocą OGROMNEGO kopca rudy, zmieszanej z krwią Kamienia.
Opis : wielki, szary smok, na który nie działają nawet najpotęźniejsze czary i broń...Strzeż się go! Pokonać go - to chyba wyczyn wszechświata.
Byakugan:
Tak mnie natchnęło, że może Innos okazałby się złym bogiem i zaporagnie wszelkiej władzy.
Magowie Wody i Krąg wody będą musieli zatrzymać paladynów na Południowych Wyspach, a Beliar będzie pragnął krwi i kości i jego sługi będą mordować :)
I mamy wybór - Równowaga, Zło czy Zło :D
A główny wróg to może...Innos, który złamał przysięgę, daną Adanosowi (opowieść Vatrasa), jeśli gramy po stronie Beliara, jeśli Innosa drogą to Beliara, a dorgą Adanosa do ich obu XD
Czyli ciężki wybór - Zło, Zło czy ÂŚmierć ( zło Beliara, nowe zło Innosa, czy też obu naraz, ale uczucie sprawiedliwości) :)
Ciężki wybór = ciekawa gra...
Doman:
Moim zdaniem to może być jakiś potężny feniks, bo na jakimś grobie pisało "tylko feniks mógł go pokonać" a w gothicu nie spotykamy się z tymi stworzeniami, dlatego ktoś musiał je pokonać, mam nadzieje że będzie jakiś boss, a nie jak w g3 nikogo nie ma!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej