Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Główny wróg w Gothic 4

(1/10) > >>

Eregrin:
Jaki będzie główny wróg w G4? Jak na razie, nie wiemy tego... Ale za to, troszkę powyobrażać sobię nie zaszkodzi ;)

Przypomnienie:

Gothic 1 - ÂŚniący
Gothic 2 i Noc Kruka - Smok-Ożywieniec
 Gothic 3 - To zależy od drogi, lecz droga Innosa - Orkowie, a raczej ich przywódcy
G4 - I tu pytanko...

Ja myślę, że to będzie jakaś istota - potwór. Coś jak by ÂŚniący połączony ze Smokiem-Ożywieńcem... Jeszcze jedno: G4 będzie przed pierwszą częścią Sagi... Możecie go opisać... Np. Schemat opisu:

Nazwa: (nazwa)
Specjalizacja: (w czym się specjalizuje wróg, np. Ogień, Woda, Nekromancja itd.)
Sposób na pokonanie go: (jak z lewej xDxDxDxD)
Opis: (opis)

Nazwa: Prastary Behmot
Specjalizacja: Walka, Magia Ognia, Magia Nekromancji
Sposób na pokonanie go: Zabici go specjalnym mieczem (Coś w stylu URIZJEL, z Gothic 1)
Opis: 20 metrowy potwór, który zieje ogniem oraz przywołuje on szkielety. Jest on silny, szybki i wytrwały. Naprawdę, pokonanie go - to nie lada wyczyn...

A wy?

EDIT: G4, bedzie sie dzial 10lat po ukonczeniu G3, wiec...

Serail:
Myślę, że może to być jakiś potężny mag. Nie zastosuje się do schematu, bo po co mam pisać o czymś o czym nie mam zielonego pojecia, mogę najwyżej wyjawić moje przypuszczenia :) , a zabić będzie go można tak jak wszystkich wrogów (oprócz sniącego)

Vassili:
ja tez nie podam tego według schematu ale naszym wrogiem pewnie będzie innos. nie wiem czy zastanawialiście się już nad tym ale innos nie jest dokonca taki dobry. W gothic 4 możemy dochodzic do wnisku co do innosa, i ze on tylko chce mieć swiat dla siebie. Mozliwe ze połączymy się tam z jakimiś ludzmy adanosa albo beliara? Niewiemy. Możemy mieć tylko domysły, ale po spotkaniu z innosem coś przebudziło beliara. Orkowie wypowiedzieli wojne ludziom. i tak zakończyła się nasza historia niepewnym zakonczeniem.

Serail:
Nie zgodzę się z toboą, czemu? Ponieważ akcja gothic 4 Genesis dzieje się przed wydarzeniami z Gothica, więc pokonują Innosa (inna postacią, nie bezim) jak będziemy mogli kroczyć jego ścieżką w Gothic 3?

Nafalem:
Może to będzie jakis czarny mag? Mógłby być podobny do poszukiwaczy z GII

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej