Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Główny wróg w Gothic 4
Infernal:
Ja także (jak większość) nie podam ów wroga według schematu bo nie mam najmniejszego pojęcia jak to może wyglądać.Ale skoro akcja toczy się przed wydarzeniami Gothic 1 itd. to wydaje mi się że będziemy mieli do czynienia ze sprawcą wszystkich późniejszych wydarzeń, którego i tak nie pokonamy.Twórcy tak zaplanowali grę że wyjaśniając wszystko co było przed Gothic 1 zrobią jeszcze więcej tajemnic;].Wrogiem może być każdy poczynając od ludzi aż do bogów, ale można wykluczyć tylko Innosa, ponieważ w trakcie rozgrywek NPC nawiązują do tego że jesteśmy wybrańcem Innosa i nie widzi mi się żeby z nim walczyć -.^
Arcymisztrz Magów Wody:
to może byc śniący połonczony z smokiem ożywieńcem
szrejbi:
to na pewno nie bendzie taki pol smoka i sniacego wedlug mnie to bendzie jakis ciekawy pomysl bo skad ja mam wiedziec co geniusze z joowood zrobia :P:P no się zobaczy co to bendzie jak już zrobia g4 :D
GameG:
Wydaje mi się... ponieważ gothic 4 rozgrywa się sprzed wydarzeń zza bariery, nie mylę się?
Nazwa: Xavier
Specjalizacja: Nekromancja, Walka mieczem dwuręcznym.
Sposób na pokonanie go: połączenie 3 różnych artefaktów(Innos, Adanos, Beliar), oraz specjalnego miecza.
Opis: Potężny mag oraz wojownik, Ponieważ nasz Bezimienny został wtrącony za bariere domyślałbym się że to jego sprawka. A więc końcowa walka będzie polegać na osłabieni go uciekając przed jego atakami, które będą wydobywać się z miecza, trzeba mu go wytrącić potem będzie zdany tylko jego magie która i tak jest potężna, walka to już po prostu zwykłe pociachanie go i uwięzienie w magicznym więzinu lecz to się nie uda
zostaniemy odpepchnici naprawde potężnym czarem, a przy okazji zostaniemy wrzuceni do pobliskiego banku gdzie akurat na ironie zakończył się napad a do banku wpadli strażnicy którzy nas aresztowali , i tak się zaczyna historia Gothic 1
Saschy:
Nazwa: Sadrax
Specjalizacja: Magia Innosa
Sposób Na Pokonanie Go: Użycie mocy Adanosa i zesłanie potężnej fali aby go zniszczyć (xD).
Opis: Słaby nad dworski kapłan Innosa przez przypadek odkrywa kamienną tabliczkę, zawierającą potężne zaklęcia Innosa. Dzięki tabliczce zdobywa potężną moc i niedługo potem zostaje Arcymistrzem Kręgu Ognia. Studiując dalej pochodzenie tabliczki odkrywa starożytną świątynie poświęconą Innosowi ,w której ponoć jest moc zdolna zniszczyć Beliara. Niestety po otwarciu świątyni uwalnia się upadły twór Innosa(Feniks) ,który opętuje Arcykapłana. Feniks niszczy swojego twórce - Innosa. Równowaga jest zagrożona więc Adanos nie ma wyjścia - musi zainterweniować. W tym celu trzeba zdobyć sojusz z Beliarem iii dalej nie pisze bo już całą fabułę tworze xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej