Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Główny wróg w Gothic 4
Wutras:
A może to będzie się działop za czasów bitwy o VArant.W Gothic 1 była taka książka w bibliotece magów wody.Może staniemu u boku LEE
Eregrin:
Proszę was, jak chcecie opisywać całą fabułę, to macie od tego temat, który jest także w dziale 'Gothic 4"
Także, fajnie by było, gdybyście się dostosowali do tego schematu, ponieważ w niektórych przypadkach, nie wiadomo aż o czym piszecie i o co wam konkretnie chodzi...
No dobra, więc żeby nie denerwować modów (xP), to pozwolę sobie na zamieszczenie jeszcze jednego stworka:
Nazwa: Prastara Hydra
Specjalizacja: Magia Ognia, Nekromancja
Sposób na pokonanie go: Najpotęższe zaklęcie kręgu Adanosa, jest w stanie powstrzymać tego przerażającego potworka.
Opis: Dwudziesto metrowy potwór, który jest niewrażliwy na wszelką broń oraz pociski...
krystianxdd:
Hmmm... Mnie Tylko Ciekawi Czemu Na okładce g4 na www.gryonline.pl
widnieje znak śniącego .. może to ma jakis zwiazek z wroogiem :d
Isentor:
--- Cytat: krystianxdd ---Hmmm... Mnie Tylko Ciekawi Czemu Na okładce g4 na www.gryonline.pl
widnieje znak śniącego .. może to ma jakis zwiazek z wroogiem :d
--- Koniec cytatu ---
Po prostu wrzucili obrazek przedstawiający głowę śniącego aby tylko i wyłącznie coś było. Bez obrazka gorzej wygląda ot cała prawda nie trzeba temu dokładać bezsensownych teorii.
Vedymin:
Ja mam cichą nadzieję że fabuła G4 będzie nawiązywać do orkowego rytuału mającego przyzwać ÂŚniącego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej