Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magiczna Bariera
Ingmar:
Tak...wszystko fajnie dla mieszkańca Khorinis, ale chyba co innego powiedzieliby mieszkańcy Bariery :P.Chociaż wraz ze zniszczeniem bariery wypełzło na powierzchnie pełno bandytów i szubrawców, ale i tez uczciwych ludzi, bo pamietajmy, że więżniowie zostawali skazywani za byle co...
Airyx:
Osobiście wolałbym życ w Khorinis za czasów istnienia Bariery, chętnie zatrudniłbym się do pomocy przy handlu z więźniami i wiedziałbym co się dzieje wewnatrz bariery, a jednocześnie miałbym niezłe widowisko, patrząc jak sędzia skazuje tych biedaków i odczytuje im wyroki. Ale gdyby Bezimienny nie zniszczył Bariery, ÂŚniący mógłby spokojnie działać i zagrozić całemu Królestwu.
Byakugan:
Niektórzy mylą się w postach :/
"Bezimienny gdyby zniszczył barierę, Myrthana by nie upadała"
To zdanie mnie wkurzyło, bo orkowie podbijali Myrthanę, a nie Khorinis a to jest różnica.
Bariera mogłaby stać, bo Khorinis byłoby spokojne i bezpieczne
Natomiast więźniom też byłoby lepiej bo mieliby żywność, spokój i spełniali swoje pasje jak np. Wrzód (wkur*ianie obcych)
Takie jest moje zdanie :D
Dementor:
Ciekawa dyskusja-ja chciałbym byc mieszkańcem Khorinis, zatrudniłbym się w straży, wiedział o spiskach królewskich, dawałbym potajemne wiadomosci do Gomeza przez skazańców i wszystko mu opowiadał, nie oszczędzając przy tym obelg. Potem, gdyby bariera upadła, szybko pobiegłbym do SO i odciął łeb Gomezowi
Sierak2:
--- Cytat: Pienik ---Powiem tak tych uczciwych można policzyć na palcach 1 ręki(...)
--- Koniec cytatu ---
Skąd wiesz? Na świecie jest raczej więcej zwykłych złodziei kieszonkowych niż seryjnych zabójców (sądzę, że w świecie gothica wygląda to tak samo).
[!--quoteo(post=0:date=:name=Glorfindel)--][div class=\'quotetop\']CYTAT(Glorfindel)[div class=\'quotemain\'][!--quotec--](...)"Bezimienny gdyby nie zniszczył bariery, Myrthana by nie upadła"
To zdanie mnie wkurzyło, bo orkowie podbijali Myrthanę, a nie Khorinis a to jest różnica. (...)[/quote]
Orkowie zniszczyli barierę, ale gdyby król miał więcej magicznej rudy (dostarczanej zza bariery), może i zdołałby ich pokonać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej