Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bezimienny vs Geralt
Ingmar:
po pierwsze Geralt używa, a nie urzywa :D
Bezio by go porobił jednym pstryknięciem palca u nogi, a po drugie ma Deszcz ognia :P, co raczej przesądza wynik starcia...
"Pozdrawiam,"-Ingmar
Altevan'ix:
Przypomnijcie sobie pierwszą walkę Vigleforza(czy jakoś tam) i Geralta. Bezio ma większą moc niż wymieniony mag. Kto czytał sagę będzie wiedział o co chodzi... Jednak zależy też to od tego, jaką profesję będzie miał w starciu Bezimienny. Moim zdaniem i moim Bezim po Geralcie została by kupka popiołu...
EDIT: Dostałem szału kiedy przeczytałem poniższe posty! Morderstwo odpada, ok, ale, Bezimienny człowiekiem? Ty grasz w Gothica dla walki? Rozmów nie słuchasz, Saschy? Bezimienny nie jest człowiekiem! Jest WYBRAĂCEM! Kto czytał Sagę NA PRAWDĂ to wie że Viglefortz zabiłby Geralta gdyby nie to, że mag ów chciał dostać Ciri, a drugim razem dzięki Yennefer i amuletowi Fringilli Vigo! Bezio ma więcej mocy niż Viglefortz!
jureus:
bohater gry gry zatakował by zrobiłby 3 kroki i by miał wbity miecz w plecy Geralt jest najlepszym wojownikiem w historii RPG i zadna postac z żadnej gry go nie pokona
Saschy:
Dziwny temat ale się wypowiem.
Moim zdaniem nie ma co porównywać. Bezimienny a Gerald to dwie różne postacie, praktycznie nie mające ze sobą nic wspólnego. Gdyby Gerald był postacią z Gothica wtedy byłoby łatwiej określić kto kogo pokona. Jednak jestem za wiedźminem. Ten ma wiele stylów walki gdy nasz Bezimienny ma... praktycznie to jeden. Gerald walczy w bardziej brutalny sposób oraz ma ogromną ilość kombosów a przy maksymalnych statystykach jest praktycznie nie do pokonania. Myślę że pokonałby Bezimiennego w parę chwil. Ogłuszyłby go znakiem Ard i po kłopocie xD
Baś-ka:
Na pewno by była niezła jatka. Gerald zwinny umie walczyć w nocy itp. bohater gry jest twardy,silny i posiada silniejszą magię. Po za tym nie jest zakutym w zbroję osiłkiem, jest zwinny i umie dobrze walczyć.
Co do walki to powiem tyle że byłaby bardzo wyrównana. Gerald mógłby go atakować nim bohater gry zdążyłby zareagować, jednak bohater gry jest cwany gdyby zobaczył że Gerald popełnia jakiś błąd zaatakowałby i Gerald miałby problem. Więc prawdopodobnie bohater gry zabiłby Geralda ale sam otrzymałby ciężkie rany z których nie mógłby się wyleczyć .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej