Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bezimienny vs Geralt

(1/15) > >>

Cavalorn4-95:
Siema ! jak myslicie gdyby gerald z wiedzmina walczyl z beziem z gothica kto by wygral wedlug mnie zabiliby się nawzajem poniewaz obydwie te osoby są bardzo potezne
takie jest moje zdanie czekam na wasze pomysly

PLShayloPL:
OK powiem ci z mostu Geralt to du** noobowska w porównaniu do naszego bohatera gry dlaczego?
Geralt:
O ja pier**** co to za gra max można nosić trzy miecze w stylu wiedźminskim a mieczy tych jest mało i to że każdy miecz ma swój tryb co z tego hahahaha. To tak i tak jest zkochaj*** a pancerze tylko 3 LOL walę tą grę moi koledzy mówili że fajna ale dupna dał bym ocene 3+/10. Są owszem inne bronie ale mało i dupne nawet siły się nie da rozdawać, zręczności itp. Ale są umiejętności takie jak mocniej bić itp.

Raczej to tam dużo jest składników alchemicznych (przynajmniej coś)

Beziu: Sto razy lepszy ma dużo zalet jest w wszystkim lepszy co powiedziałem powyżej.

No i ma od groma broni i pancerzy itp. Nie trzeba się męczyć stylami kochaja****. Ale na pewno jest lepszy od tego co powiedziałem powyżej i inne. A tu dał bym ocenę 10/10 nawet 100000000000000000000000000000000/10

PS: Przepraszam za przekleństwa

Devil:
mt17 swoją niezwykle rozbudowaną i przepięknie napisaną wypowiedzią uświadomił mi (i zapewne innym użytkownikom tego forum) dlaczego nasz rodzimy Wiedźmin nie jest grą dobrą. Naprawdę, jestem zaskoczony, jak tak młoda osoba może pisać tak pięknie, żekłbym poetycko. Inteligentne aluzje, nietuzinkowe żarty, i co najwżniejsze, ta przepiękna stylistyka. Nie jednemu poloniście łezka zakręci się w oku. A ja myślałem, że gra CDPR jest grą , której nie można nie kupić, jednakże po przeczytaniu posta pana mt17 zmieniłem swoje zdanie i już widzę, jak mój egzeplaż spada z czwartego piętra.

Wracając do dyskusyji, to pragnę zaznaczyć, że bohaterem gry the Witcher jest imć Geralt, a nie Gerald.

Któż mógłby wygrać? Pytanie moim zdaniem retoryczne, aczkolwiek można się dłużej zastanowić i dojść do pewnych wniosków. Pierwszym z nich zapewne będzie to, że Bezimienny jest zakutym w stalową zbroję osiłkiem, który majta mieczem licząc, że kogoś trafi, zanim się zmęczy, dodatkowo przyłbica ogranicza jego pole widzenia, a w gorące dni robi się trochę zbyt gorąco, w tym nie klimatyzowanym stroju. A Geralt? Szybki, zwinny, potrafi walczyć w nocy i posia system wczesnego ostrzegania. Dodatkowo jedzie na dopingu, co zwiększa jego szanse na pochlastanie Bezimienego. Dysponuje jeszcze jedną sekretną bronią, która zaszokuje przeciwnika. Jest to znak Igni, który nadaje się do rozpalania ognist, tudzież przypiekania konserw. Moim zdaniem nie muszę kończyć i pisać kto zwycięży, bo to jest oczywiste.

Ingmar:
"Pierwszym z nich zapewne będzie to, że Bezimienny jest zakutym w stalową zbroję osiłkiem..."

Moim zdaniem bezio jest lepszym wojownikiem i to o wiele lepszym :P
PS.może jak ty grałeś był zakutym osiłkiem, ale u mnie był wspaniałym wojownikiem Innosa

"...który majta mieczem licząc, że kogoś trafi, zanim się zmęczy..."

To zalezy kto siedzi za monitorem, bo jak ja walczyłem to uzywałem taktyk a nie waliłem bezsensu mieczem, jak niektórzy...

PS.Po części zgadzam się z mt17 (tylko po części :P)

Xarak Bunt:
Oczywiście Geralt wygra!
Nie ma co zbytnio pisać. Pan Devil wszystko napisał.
- Geralt używa znaku Igni co pozwala przypalić Bezimiennego.
- Jest zwinny
- Jego eliskiry (których ma multum) robią z niego bóstwo!
- Zabójcza precyzja
- Jak poczęstuje bohatera gry stylem szybkim to bohater gry nim się zamachnie będzie w grobie
- silny jak byk
- zabija strzygi, które bohatera gry zmasakrowałyby w 2 sekundy

Nie ma co! bohater gry Gothic narobiłby smrodu w gacie na sam widok Geralta!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej